Skarp Wozniacki ved sidste træning

Fans flokkedes til for at se Caroline Wozniackis sidste træning, inden hun skal i kamp ved Wimbledon

Caroline Wozniacki så skarp ud ved dagens træning. (Foto: Ron Angel)
Caroline Wozniacki så skarp ud ved dagens træning. (Foto: Ron Angel)

Verdensetteren Caroline Wozniacki så ganske skarp ud, da hun tirsdag middag trænede for sidste gang, inden hun senere på eftermiddagen for første gang skal i kamp ved Wimbledon.

Her er spanske Arantxa Parra Santonja modstanderen i første runde i en kamp, der spilles på Court 1, som er Wimbledon-anlæggets næststørste efter Centre Court.

- Jeg føler mig godt forberedt, for jeg har trænet godt den seneste uges tid, så jeg føler mig godt tilpas, sagde Caroline Wozniacki mandag.

Hun trænede tirsdag på bane 8, og her var der mødt et hav af fans op for at se verdens nummer et i aktion mod hittingpartneren Mats Merkel, der er tilknyttet til det Adidas-team, som hjælper danskeren.

Der var faktisk overfyldt med folk omkring banen, da Serena Williams trænede på samme tid på bane 9 lige ved siden af. Uden at forklejne Caroline Wozniacki, så fulgte de fleste tennisfans med hos amerikanerens træning.

Men Serena Williams er også en levende Wimbledon-legende med i alt fire singletitler, så det var ikke uventet.

Pudsigt var det også at opleve, hvor mange folk Williams havde omkring sig i modsætning til danskeren, der foruden sin hittingpartner havde far og træner, Piotr Wozniacki, med på banen.

Williams havde også sin hittingpartner med samt far og træner, Richard Williams. Og så var der lige amerikanerens to personlige hjælpere, der agerede boldpiger. Luksus.

Caroline Wozniacki virkede særdeles stærk fra baglinjen. Der var god dybde i hendes slag, og langt de fleste bolde landede tæt på den anden baglinje, så det lover godt.

I modsætning til mandagens formiddagstræning var Caroline Wozniacki også oppe ved nettet for at træne sine flugtninger. De så til gengæld knap så skarpe ud.

Så måske det er bedst at blive væk fra nettet, hvilket Wozniacki-lejren allerede også har proklameret bliver tilfældet mod spanieren, der ifølge Piotr Wozniacki er en god doublespiller og derfor kender alt til den slags spil.

Caroline Wozniackis kendskab til spanieren, der er nummer 105 i verden, er begrænset.

- Hun server godt og slår hårdt, har Wozniacki konstateret.

Nervøs er danskeren dog ikke:

- Jeg har spillet en del træningskampe og partier, og så har jeg været heldig med vejret, for hver gang, jeg har trænet, har det været tørt. Jeg har fået de timer på træningsbanen, jeg gerne ville have.

Danskerens kamp er sat som nummer to på Court 1, hvor en herrekamp med Andy Roddick som stjernespilleren skal spilles først. Den begynder klokken 14, og derefter kommer Caroline Wozniacki i aktion.

- Det er femte gang Caroline Wozniacki deltager i hovedturneringen i Wimbledon. Hendes bedste resultat i Wimbledon er 4. runde i både 2009 og 2010.

- Det er 18. gang Caroline Wozniacki deltager i en Grand Slam hovedturnering. Hendes bedste resultat var i US Open 2009, hvor hun tabte finalen til belgiske Kim Clijsters 5-7 3-6.

- Det er Caroline Wozniackis 18. Grand Slam-deltagelse i træk.

- Caroline Wozniackis sidste græsturnering var Wimbledon 2010, hvor hun tabte i 4. runde til tjekkiske Petra Kvitova 2-6 0-6.

- Caroline Wozniacki har kun tabt en enkelt 1. runde kamp ved en Grand Slam turnering. Det var første gang hun spillede en Grand Slam hovedturnering ved French Open i 2007, hvor hun tabte til franske Nathalie Dechy 2-6 7-6(3) 0-6.

- Caroline Wozniacki har vundet fem WTA-turneringer i 2011 – flere end nogen andre. Tre på hardcourt (Dubai, Indian Wells og Farum) og to på grus (Charleston og Bruxelles).

- Caroline Wozniacki har tabt to WTA-finaler i 2011. I Doha (hardcourt) mod Vera Zvonareva (RUS) 4-6 4-6, og i Stuttgart (grus) mod Julia Görges (TYS) 6-7 3-6.

- Caroline Wozniacki har vundet en enkelt Tour-titel på græs. Det var i Eastbourne i 2009.

- Fem af Caroline Wozniackis 17 turneringssejre på WTA-Touren har været i Europa; Stockholm (hardcourt) 2008, Eastbourne (græs) 2009, Farum (hardcourt) 2010 og 2011 og Bruxelles (grus) 2011.

- Caroline Wozniacki har kun vundet en enkelt WTA-finale mod en spiller, der var i Top-10 på verdensranglisten. Det var i Beijing i 2010 (hardcourt) mod Vera Zvonareva (RUS), som dengang var nummer fire.

- Caroline Wozniacki har uddelt 12 æg i Grand Slam-kampe, og tre gange er det gået ud over hende selv (heraf to i Wimbledon). En enkelt gang har hun vundet 6-0 6-0 i en Grand Slam-kamp. Det var i US Open 2010 mod Chang Kai-Chen fra Taiwan.

- Caroline Wozniacki har vundet syv af otte tiebreaks i 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer