Her er Carolines største rivaler

Ekstra Bladet uddeler stjerner til de største Wimbledon-favoritter, og Caroline Wozniacki må se sig overgået

Serena Williams er tilbage. Spørgsmålet er, hvor god form amerikaneren er i. (Foto: AP)
Serena Williams er tilbage. Spørgsmålet er, hvor god form amerikaneren er i. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki må affinde sig med, at hun - trods topseedning - ikke er favorit til at vinde Wimbledon over de næste par uger.

Den danske tennisdronning må se andre stjerner som de tilbagevendte Williams-søstre rende med al opmærksomheden. Og lillesøster Serena er tilmed favorit til at gentage triumfen fra sidste år, hvor hun besejrede Vera Zvonareva i finalen.

Også en velspillende Maria Sharapova får fem ud af seks stjerner, mens danskeren må 'nøjes' med fire stjerner.

5 stjerner
Serena Williams
Hvor står den regerende mester? Det vil den første uge fortælle. Men at hun besidder de største våben på græsset, er hævet over enhver tvivl.

Maria Sharapova
Også den mentalt stærke russer er bevæbnet til tænderne. Formkurven har været støt stigende, og så har hun ikke mindst den nødvendige erfaring.

4 stjerner
Petra Kvitova
Får hun kørt venstre-kanonen i stilling, kan tjekken gå hele vejen. Sidste år slagtede hun Wozniacki og nåede semifinalen. Finalist i Eastbourne.

Caroline Wozniacki
Elsker Wimbledon og har tidligere vist evner på græs. Er de senere år kommet til kort over for hardhittere. Har dog selv flere våben med i år.

Victoria Azarenka
Trods sine indlysende kvaliteter mangler hviderusseren stadig at bevise, at hun kan holde kadencen gennem to hele Grand Slam-uger. Småskadet?

Samantha Stosur
Kan bade serve og flugte og burde dermed være skræddersyet som spiller på det hurtige underlag. Men manglende mental styrke er stadig en byrde.

Vera Zvonareva
Sidste års finalist kan så meget, at det kan blive til hvad som helst. Men hun har endnu ikke bevist, at hun mentalt kan tage det sidste skridt.

3 stjerner
Na Li
Titlen i Paris var vist lidt af et lykketræf, men den kan vise sig at have givet både ro og selvtillid. Græs ligger godt til hendes hurtige, flade spil.

Venus Williams
Er den store serv, den skarpe returnering og de hvinende grundslag intakt? I så fald kan hun gå langt. Men erfaringen er nok større end sulten.

2 stjerner
Marion Bartoli
Har netop vundet Eastbourne og er i glimrende form. Græsset ligger perfekt til hendes grundspil, og så er den tidligere finalist modnet mentalt.

Outsidere: Daniela Hantuchova og Sabine Lisicki.

Du kan følge turneringen fra middagstid hér.

1 af 2 Maria Sharapova vandt turneringen i 2004 - foran Serena Williams. (Foto: AP)
2 af 2 Serena Williams er tilbage. Spørgsmålet er, hvor god form amerikaneren er i. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer