Caroline griner over marathon-mareridt

Oh no: Tennisverdenen måber fascineret over gentagelsen af sidste års tredages kamp i Wimbledon, mens Wozniacki har sjove erindringer om marathon-matchen.

Nicolas Mahut i knæ under sidste års vanvidsduel mod John Isner. Nu mødes de to på utroligste vis igen til en kamp, der er værdi til Centre Court, mener britisk tennisstjerne. (Foto: AP)
Nicolas Mahut i knæ under sidste års vanvidsduel mod John Isner. Nu mødes de to på utroligste vis igen til en kamp, der er værdi til Centre Court, mener britisk tennisstjerne. (Foto: AP)

- That's not cool, lød reaktionen fra en af spillerne fra sidste års tredageskamp i Wimbledon, da de to trak hinanden igen i år.

John Isner og Nicolas Mahut spillede i sidste års Wimbledon en kamp, der slog alle rekorder og antog både groteske og mareridstagtige former for de to spillere.

Og om ikke tennisguderne ville det sådan, at de to mødes igen i år, hvilket har fået tennisverdenen til at spærre øjnene op i en blanding af humor og fascination.

Kampen, der varede 11 timer og 5 minutter over tre dage - to gange afbrudt af mørket - blev vundet af Isner med 6-4, 3-6, 6-7, 7-6 og 70-68, og det sidste sæt giver spøjse minder hos danske Wozniacki.

- Jeg begyndte at grine en smule, fordi jeg kan huske sidste år, hvor jeg spillede double her, og jeg kan huske, jeg tændte for tv'et, da det stod 21-21 i sidste sæt.

- Okay, tænkte jeg, lad os bare blive her i omklædningsrummet og lige kigge lidt inden min double. Da jeg skulle på banen, stod den 28-28, og da jeg kom tilbage efter at have spillet to set, spillede de stadigvæk, siger Wozniacki ifølge ubitennis.com.

Danskeren var forundret over den usædvanligt lange kamp, men ønsker ikke en gentagelse i år for de to kamphaner.

- Det var latterligt. Jeg håber for dem, at kampen i år bliver noget kortere. De server begge to godt, så det bliver nok korte point og et spørgsmål om, hvem der bryder først, mener Wozniacki om gentagelsen af lodtrækningen i 1. runde af Wimbledon.

Lev dit motto ud, Caroline

Amerikanske John Isner spøgte faktisk for en uges tid siden med Mahut, idet Isner op til lodtrækningen sendte franskmanden en sms med beskeden: 'Nu skal du bare se os to spille 1. runde igen, fortæller Isner ifølge dailymail.co.uk.

Franskmanden var ikke med på spøgen:

- No, that's not cool, svarede Mahut. Og så ville skæbnen, at de to alligevel mødes igen!

Hvad med Centre Court
Da den britiske publikumsfavorit Andy Murray hørte om lodtrækningen, tweetede han:

- Isner vs Mahut trækker hinanden i første runde efter sidste år er det mest utrolige, jeg nogensinde har set i tennis. Hvad med Centre Court?!

- Det er ret underligt nu, hvor vi har haft nogle dage til at tænke over det i. Jeg var i omklædningsrummet, da lodtrækningen fandt sted, og en af stewarderne råbte 'Oh No!'.

- Jeg troede simpelthen det var umuligt, at jeg trak John. Han sendte mig en sms med en trist smiley, siger Mahut om gentagelsen.

Læs også: Caroline holder fri mandag

0 kommentarer
Vis kommentarer