Piotr: Caroline er ikke fra Mars

Caroline Wozniackis træner og far, Piotr, minder om, at datteren blot er et menneske, der også taber kampe

Caroline vil tabe en gang imellem, fastslår Piotr Wozniacki (Foto: Jakob Jørgensen)
Caroline vil tabe en gang imellem, fastslår Piotr Wozniacki (Foto: Jakob Jørgensen)

Presset er igen stort på verdensetteren Caroline Wozniacki inden Wimbledon, som begynder på mandag.

Danskeren mangler stadig at vinde en grand slam-turnering, og derfor skal hun ofte forsvare sin placering på verdensranglisten.

Men træner og far Piotr Wozniacki synes, at folk skal huske på, at hans 20-årige datter bare er et menneske, som engang imellem også kan tabe tenniskampe.

- Caroline er nummer et og forstår sit arbejde. Engang imellem taber hun, for det er urealistisk at vinde alle kampe. Nogle gange bliver hun lidt træt, måske hun er lidt væk mentalt, men hun er også pige og har de pigeting, vi mænd ikke kan forstå.

- Rammer du sådan en dag, hvor du ikke er optimal, så er det klart, du taber. Hun er ikke fra Mars, men fra Jorden, og der er andre, som også spiller god tennis, siger Piotr Wozniacki.

Fed Cup-kaptajn Michael Mortensen, som tidligere på måneden guidede kineseren Li Na frem til succes ved grand slam-turneringen French Open, mener, at Caroline Wozniacki har det, der skal til for at vinde.

- Når du er med i verdenstoppen, handler det bare om at ramme de 14 dage, hvor du spiller dit bedste tennis. Det var derfor, Li Na vandt French Open. Det hele spillede bare for hende i de to uger i Paris, forklarer Michael Mortensen.

Caroline Wozniacki nåede sidste år frem til 1/8-finalen ved Wimbledon, hvilket også er lig med danskerens bedste resultat i den berømte græsturnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer