Wozniacki: Jeg er meget svær at slå

WTA-sejren i Farum blev en god træningsomgang for Caroline Wozniacki, som nu ser frem til at fortsætte succesen ved Wimbledon

Caroline Wozniacki vandt søndag finalen i WTA-turneringen i Farum med finalesejr over tjekkiske Lucie Safarova på 6-1, 6-4. (Foto: Jakob Jørgensen)
Caroline Wozniacki vandt søndag finalen i WTA-turneringen i Farum med finalesejr over tjekkiske Lucie Safarova på 6-1, 6-4. (Foto: Jakob Jørgensen)

Caroline Wozniacki glæder sig til at spille årets tredje grand slam-turnering, Wimbledon, som begynder om en uge.

På græsset i London bliver modstanden helt sikkert mere udfordrende end i WTA-turneringen i Farum, som hun vandt søndag for andet år i træk.

- Jeg ser frem til Wimbledon. Nu har jeg lige vundet min 17. titel, jeg er i god form, og jeg glæder mig til at spille på græsset, som er et af mine yndlingsunderlag, siger Caroline Wozniacki.

Den danske verdensetter er tilfreds med det, hun fik ud af at spille i Farum trods de til tider lidt lette sejre.

- Generelt spillede jeg bare godt. Jeg har servet godt, returneret godt og stået meget tæt på baglinjen, hvor jeg har dirigeret meget af spillet. Jeg har forbedret nogle små ting i mit spil, hvilket har gjort en stor forskel, siger hun.

Frem på banen
Wozniacki synes ikke selv, at modstanden i Farum har været for svag, selvom hun ikke tabte et eneste sæt undervejs. Finalen vandt hun med 6-1, 6-4 over Lucie Safarova, der inden turneringen lå nummer 38 i verden.

- Det er lige meget, hvem der havde stået på den anden side af nettet, for når jeg spiller på det niveau, som jeg har vist i Farum, så er jeg meget svær at slå, konstaterer Caroline Wozniacki.

Far og træner Piotr Wozniacki glæder sig til at se datteren vise den offensive stil frem i Wimbledon.

- Det positive er, at hun kommer frem og vinder boldene, som hun har gjort i Farum. Du vil se den samme Caroline til Wimbledon, måske lidt bedre, mener han.

0 kommentarer
Vis kommentarer