Venus: Caroline er en stor spiller

Venus Williams er vild med Wozniackis personlighed og ryster på hovedet af debatten om hendes førsteplads

Venus Williams gør comeback efter fem måneders skadespause. (Foto: Getty Images)
Venus Williams gør comeback efter fem måneders skadespause. (Foto: Getty Images)

Venus Williams vender i denne uge tilbage til tennisbanerne efter en lang skadespause, når hun deltager i græsturneringen i Eastbourne - hvor også søsteren Serena vender tilbage efter sin pause siden sidste års Wimbledon.

Og at søstrene Williams er glade for Caroline Wozniacki er en slet skjult hemmelighed. Det var for eksempel Venus og Serena, der overtalte den 20-årige dansker til at gå med i WTA’s spillerråd.

Og Venus satte mange ord på sin begejstring, da hun blev præsenteret for emnet i Eastbourne. Hun blev bl.a. spurgt om følgende:

- Caroline har sagt, at hun går til jer, hvis hun har brug for råd. Hvilke råd har I givet hende?

- Jeg tror ikke, hun har brug for ret mange råd. Hun er en stor spiller og en ung kvinde, der gør mange positive ting i sit liv. Hun er også en meget venlig person, så hun er på rette vej. Der er vist ikke meget, jeg kan lære hende.

- Hvordan er hun som person og som spiller?

- Hun er helt åbenlyst en fantastisk atlet, og som person er hun meget behagelig, super-hjælpsom og villig til at hjælpe alle til enhver tid. Det er dejligt at se den kombination.

- Kritikere har spurgt, hvordan hun kan være nummer et uden en Grand Slam. Synes du, hun er den bedste spiller i verden?

- Jeg synes, hun har været mere stabil end alle andre, helt afgjort. Jeg føler, hun er nummer et lige nu, og hun er jo oceaner af point foran alle andre. Det taler for sig selv, mener Venus Williams.

Svært at acceptere grænser
Hun pådrog sig en hofteskade under Australian Open i januar og har efterfølgende også døjet med en muskelskade i maveregionen.

- Jeg kan næsten ikke tro, jeg endelig er tilbage. Denne gang lyttede jeg til lægens råd og accepterede nogle grænser ... hvilket er svært for en sportsmand.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle tage så lang tid, og det har været frustrerende, men jeg har nægtet at bukke under, siger Williams, der udover genoptræningen også har brugt tid på skole og sin forretning.

Læs også: Venus tilbage med flot sejr

Men nu gælder det Wimbledon sammen med søster Serena, og på grund af de lange skadespauser har de begge valgt at spille i opvarmningsturneringen i Eastbourtne for første gang i 13 år.

- Serena har ikke spillet i et år, og jeg har kun spillet tre-fire turneringer i de seneste 12 måneder, så lige nu er det afgørende for os at spille disse kampe.

- Vi bruger normalt denne tid til at tage hjem for at hvile og træne, men lige nu er det den bedste opvarmning for os, og vi vil gøre vores bedste for at tage to trofæer med hjem, siger Venus Williams.

1 af 3 Venus træner sammen med søster Serena, der også gør comeback i Eastbourne. (Foto: Getty Images)
2 af 3 Venus Williams føler sig endelig helt klar igen efter skader i hoften og maven. (Foto: Getty Images)
3 af 3 Venus Williams gør comeback efter fem måneders skadespause. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer