Piotr lukker ned for Caroline

Den danske verdens-etter skal koncentrere sig om træningen og spillet - ikke presseaktiviteter

Caroline Wozniacki hentede i dag sin turneringssejr nummer 17 på WTA Touren. (Foto: Jakob Jørgensen)
Caroline Wozniacki hentede i dag sin turneringssejr nummer 17 på WTA Touren. (Foto: Jakob Jørgensen)

FARUM (Ekstrabladet.dk): - De fejl, som vi tidligere har lavet, laver vi ikke i Wimbledon. Alle Carolines medieaktiviteter bliver på de fastlagte, officielle tidspunkter.

- Hun skal ikke lave 1000 ting hver dag, siger Piotr Wozniacki, der dermed vil lukke ned for Carolines presseaktiviteter før årets næste Grand Slam-udfordring i Wimbledon om en uge.

- Hun møder kun op til de officielle ting. Alt andet stiller hun ikke op til. Det garanterer jeg. Hvis det hjælper Caroline bare én procent i forhold til hendes vinderchancer, så tager jeg den ene procent.

Den afgørende faktor
- Om det kan blive den afgørende faktor, ved jeg ikke, men vi skal prøve at gøre alle de ting, som vi tror hjælper Caroline, siger Piotr Wozniacki før Wimbledon - en turnering, han med Carolines nuværende form ser frem til.

- Men lidt held kan hun vinde den.

Optimismen bunder ikke mindst i det, han har set de seneste tre dage.

- Her har han spillet, som der skal spilles på græs. Med lavt tyngdepunkt og tæt på baglinjen. Og nu kommer hun til London med 100 procent selvtillid.

Forstår sit arbejde
Også Piotr Wozniacki havde et lille hip til medier og eksperter:

- Caroline spiller ikke for dem. Hun spiller på den måde, som hun føler er den rigtige, for at vinde den konkrete kamp. Hun kan også alt det andet, men det kan de komme og se på træningsbanen.

- Caroline er nummer et i verden, fordi hun forstår sit arbejde. Men en pige kan også have dage, hvor hun er lidt træt. Den slags dage, som vi mænd ikke kan forstå, tilføjede han sigende.

0 kommentarer
Vis kommentarer