Venus tilbage med flot sejr

Venus Williams vendte efter fem måneders skadespause tilbage til tennisbanerne og vandt en hård tresætskamp i Eastbourne

Venus Williams fik masser af kamptræning, da hun slog tyske Andrea Petkovic i tre sæt. (Foto: AP)
Venus Williams fik masser af kamptræning, da hun slog tyske Andrea Petkovic i tre sæt. (Foto: AP)

Venus Williams fik et glimrende comeback til tennisbanerne efter fem måneders pause, da hun i første runde af græsturneringen i Eastbourne besejrede den ottendeseedede tysker Andrea Petkovic, der ligger nummer 11 på verdensranglisten.

Men Venus Williams måtte kæmpe i to timer og 35 minutter, før hun med cifrene 7-5, 5-7, 6-3 havde kvalificeret sig til anden runde i den vigtige opvarmnings-turnering før Grand Slam-turneringen Wimbledon, der begynder på mandag.

På trods af sejren, viste kampen dog, at Williams var lidt rusten. Hun indledte med to dobbeltfejl og lavede mange uprovokerede fejl.

Får deres sag for
Men hun spillede sig op, og hendes aggressive spil og erfaring på græsunderlaget hjalp den 30-årige amerikaner til sejren over 23-årige Petkovic.

Den anden Williams-søster, Serena, gør comeback efter næsten et års pause i morgen, når hun i sin kamp i første runde møder bulgareren Tsvetana Pironkova, der rangerer som nummer 34 i verden.

Læs også: Venus: Caroline er en stor spiller

På grund af deres skader er Venus og Serena Williams gledet ned som henholdsvis nummer 26 og 33 på verdensranglisten.

Vinder Serena over Pironkova, står hun til at møde topseedede Vera Zvonareva i anden runde, mens Venus Williams nu skal møde vinderen af opgøret mellem Ana Ivanovic og Julia Görges - så begge søstre får med det samme deres sag for.

0 kommentarer
Vis kommentarer