Wozniacki tror ikke på Wimbledon-sejr

Piotr Wozniacki tror mest på Williams-søstrene i Wimbledon, selv om hans egen datter er nummer et i verden

Jeg tror, det bliver Serena eller Venus, siger Piotr Wozniacki, når snakker falder på, hvem der vinder Winbledon (Foto: Raoul Wegat)
Jeg tror, det bliver Serena eller Venus, siger Piotr Wozniacki, når snakker falder på, hvem der vinder Winbledon (Foto: Raoul Wegat)

Caroline Wozniacki har efterhånden været nummer et i verden i et stykke tid, men hun mangler fortsat at vinde en af de eftertragtede grand slam-titler.

Næste chance for at nå det mål venter i Wimbledon, men verdensetterens egen far og træner, Piotr Wozniacki, lyder ikke som en mand, der tror på, at forløsningen kommer i årets allerstørste tennisturnering.

I stedet tror han på søstrene Serena og Venus Williams, der ellers kommer til Wimbledon uden de bedste forberedelser - begge har været ude længe med skader.

- Jeg tror på Serena og Venus. De har vundet så mange gange, så de er klare favoritter, siger Piotr Wozniacki til sporten.tv2.dk.

Han mener, at otte spillere har chancen for at vinde den prestigefyldte britiske turnering, og i det felt er hans egen datter også at finde.

- Caroline er også blandt mine favoritter, og Kinas Li Na. Hun har den slags teknik, der passer til det underlag, siger Wozniacki forud for græsturneringen.

Li Na viste dog i French Open, at hun også er fremragende på grus. Kineseren vandt turneringen tidligere på året og sikrede sig dermed karrierens første grand slam-titel.

Det drømmer Caroline Wozniacki om også snart at gøre, men inden da venter søndagens finale i Farum, hvor modstanderen er Lucie Safarova.

Danskeren er det helt store trækplaster i turneringen, og hun glæder sig over, at hun har kunnet holde fokus på spillet, selv om alle vil have en bid af hende, mens hun er hjemme i Danmark.

- Jeg har jo kunnet nå finalen, selv om jeg skulle nå så meget. Der er flere ting, man skal lave udenfor banen, og går man ud og spiser, bliver der taget billeder. Lige meget hvad man gør, så bliver man overvåget, siger Caroline Wozniacki.

Søndagens finale i WTA-turneringen i Farum går i gang klokken 16.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer