WTA-boss: Farum holder verdensklasse

Stacey Allaster skamroste e-Boks Sony Ericsson Open og verdens nummer et.

Stacey Allaster, præsident for WTA, overrækker i Doha Caroline Wozniacki pokalen for at slutte på førstepladsen på WTA-ranglisten i oktober. (Foto: Getty)
Stacey Allaster, præsident for WTA, overrækker i Doha Caroline Wozniacki pokalen for at slutte på førstepladsen på WTA-ranglisten i oktober. (Foto: Getty)

- Denne facilitet er blandt de bedste i klassen. Verdensklasse.

WTA-præsident Stacey Allaster aflagde torsdag eftermiddag besøg i Farum Arena, hvor hun blev modtaget efter alle kunstens og den røde løbers regler.

Og kort efter kvitterede hun på et pressemøde i en grad, så hendes sidemand Steen Thomsen, formand for Nordic Sports Group, måtte rødme om kap med løberen.

- Jeg har besøgt mange turneringer, og denne er helt oppe på niveau med en turnering som den i Stuttgart, sagde hun med reference til det elegante Mercedes-design i Tyskland.

- Jeg er glad for, at den vokser her i Danmark, og jeg er glad for at se den begejstring, der er omkring verdens nummer et, Caroline Wozniacki, sagde Stacey Allaster og kastede sig ud i en længere lovsang af hendes erklærede yngling på WTA-turen.

Hvorvidt turneringen kan få lov at vokse et trin op i WTA-hierarkiet, som arrangørerne så brændende ønsker sig, måtte hun dog lade stå tilbage som et åbent spørgsmål.

- Det er et lidt af et puslespil at afgøre, hvem der skal vokse, og hvem der skal flytte hvorhen i kalenderen. Men næste år kommer turneringen jo til at ligge i foråret og blive afviklet på grus, som det er naturligt for den europæiske sæson. Og så må vi se.

Læs også: Glad på Carolines vegne

0 kommentarer
Vis kommentarer