Træt Nadal vil spille golf og fange fisk

Rafael Nadal forsikrer, at han kommer til Wimbledon i topform trods nederlaget i kvartfinalen i Queen's Club

Roger Federer, Novak Djokovic og de andre mandlige tennisstjerner skal ikke glæde sig for meget over, at verdensetteren Rafael Nadal fredag tabte i kvartfinalen af græsturneringen i Queen's Club.

Spanieren forsikrer, at han trods nederlaget til franske Jo-Wilfried Tsonga på 7-6, 4-6, 1-6 kommer til Wimbledon senere på måneden i topform.

- Jeg har masser af selvtillid. Jeg ved ikke, om jeg kommer til at spille godt, men jeg kommer til Wimbledon med store forventninger og forhåbentlig i god fysisk form, siger Nadal.

I søndags vandt han French Open for sjette gang i karrieren, og Nadal mener, at hans krop var for træt til at kunne ramme topniveauet i opvarmningsturneringen til Wimbledon.

Mange kampe i benene
- Jeg er en smule træt. Jeg var ikke til stede, som jeg normalt er, og jeg har helt sikkert brug for en lille pause, lyder det fra den forsvarende Wimbledon-mester.

Nadal er en af de spillere med flest kampe i benene i denne sæson. Inden nederlaget til Tsonga, havde Nadal spillet sig frem til finalen i sine seneste syv turneringer.

Han tager nu en tur hjem til Spanien for at slappe af, inden han rejser tilbage til London i næste uge for at træne på Wimbledon-anlægget.

- Det er vigtigt for mig at komme hjem og se familien og vennerne. Jeg har brug for nogle dage sammen med dem.

- Jeg vil spille lidt golf, måske fiske. Det er også afslappende. Så kan jeg lade mig distrahere mentalt og tænke på andet end tennis, forklarer Nadal.

0 kommentarer
Vis kommentarer