Wozniacki håber på legendehjælp

Piotr Wozniacki har en plan, der kan hjælpe Caroline til at spille i flere rækker

Caroline Wozniacki og Malou Ejdesgaard i gårsdagens double mod Mai Grage og Julia Boserup. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Caroline Wozniacki og Malou Ejdesgaard i gårsdagens double mod Mai Grage og Julia Boserup. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FARUM (ekstrabladet.dk): Lige nu er doublekampe ikke et stort tema for Caroline Wozniacki, men med tiden vil hun gerne blive bedre til at spille double og deltage i flere rækker i de store turneringer - f.eks. OL.

Og til det formål har Piotr Wozniacki en plan, der kan bruges, hvis det skulle blive aktuelt med deltagelse i doublekamp ved OL i London næste år.

- Caroline vil gerne repræsentere Danmark, så vi skal måske overtale Martina Navratilova til at hjælpe os, men vi skal selvfølgelig vente, til det passer ind med ’de andre klodser’, siger Piotr Wozniacki og henviser til, at der skal være en dansk makker, det er realistisk at satse på at spille double med - primært Malou Ejdesgaard i damedouble eller eventuelt Frederik Løchte i mixeddouble.

Den eneste i verden
- Navratilova har rigtig erfaring, ikke bare snak. Og ikke kun énsidig kritik, men konstruktiv kritik, så det bliver muligt at spille ikke bare én, men to eller tre rækker, siger Piotr Wozniacki.

Den nu 54-årige tennislegende har vundet i alt 59 Grand Slam-titler, og hun har prøvet at vinde alle fire Grand Slam-turneringer i både single, double og mixeddouble. Den seneste titel så sent som i 2006 i mixeddouble i US Open, og i 1987 præsterede hun at vinde både single, double og mixed-turneringen i samme turnering, nemlig US Open.

- Hvis Caroline skal lære at spille mere end en række, skal vi bruge en som Navratilova, der har været i de situationer mange gange, både mentalt og fysisk. Hun er den eneste i verden, der kan hjælpe i den situation, og jeg tror, hun vil kunne være tilfreds med den slags konsultationsarbejde.

- Vi kender hinanden og snakker indimellem. Kontakten er ikke noget problem, siger Piotr Wozniacki.

1 af 2 Blot en måned før hun fyldte 50 rundede den tjekkiskfødte amerikaner Martina Navratilova sin fantastiske karriere af med at vinde mixeddouble-turneringen i US Open i 2006 sammen med Bob Bryan. (Foto: AP)
2 af 2 Caroline Wozniacki og Malou Ejdesgaard i gårsdagens double mod Mai Grage og Julia Boserup. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer