Vil Caroline slå græs i Buffalo støvler?

ekstrabladet.tv udnyttede dagens autografsession i Field's til at tjekke, hvor langt stjernen vil gå for at få en Wimbledon-titel i hus

Køen var nærmest endeløs, da Caroline Wozniacki i eftermiddag skrev autografer i indkøbscentret Fields, og temperaturen steg hurtigt til tæt på de 40 grader. Piger i alle aldre, der alle gerne ville være som Caroline, stod og trippede og kunne næsten ikke vente med at komme tæt på deres største idol. Og de var kommet fra alle verdenshjørner lige fra Bornholm til Egypten udelukkende for at se deres store stjerne.

Jubiii jeg fik hendes autograf

Hvis man gik glip af juleaften, var der masser af julelys at spore i øjnene på alle de børn, der var mødt op til dagens seance. Lærke på otte år var kommet helt fra Bornholm, og hun var én af dem, Ekstrabladet nåede at fange, da hun kom jublende ud af menneskemængden med en autograf højt hævede.

- Jeg sagde til hende, at jeg altid ser hendes kampe, og så spurgte hun mig, om jeg ville være tennisstjerne, og så sagde jeg ja. Jeg spurgte hende også, hvornår hun startede med at spille tennis, og så sagde hun, da hun var syv år.

Også Lukas på 11 år havde været så heldig at snakke med Caroline, og han havde i dagens anledning taget en fin Liverpooltrøje på, måske fordi han vidste, at Caroline selv er stor Liverpoolfan.

- Hun sagde til mig, at jeg havde en flot trøje på, sagde han storsmilende

Caroline spiller i aften e-boks Sony Ericsson Open i Farum som optakt til Wimbledon om 14 dage, hvor hun måske kan kæmpe sig til sin første grand slam titel.

Ekstrabladet.tv udnyttede, at Caroline er i Danmark og testede i den forbindelse, hvor langt hun vil gå for at få den eftertragtede Wimbledon-titel. Se hvor hvad Caroline er villig til i klippet øverst i denne artikel.0 kommentarer
Vis kommentarer