OL-drøm på standby

Malou Ejdesgaard skal løfte niveauet, hvis hun skal følge Caroline Wozniacki til London

God kemi: Spillet var ikke på topniveau, men det var humøret til gengæld hos Malou Ejdesgaard og Caroline Wozniacki. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
God kemi: Spillet var ikke på topniveau, men det var humøret til gengæld hos Malou Ejdesgaard og Caroline Wozniacki. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FARUM (ekstrabladet.dk): Nok vandt venindeparret Caroline Wozniacki og Malou Ejdesgaard deres double i første runde i WTA-turneringen e-Boks Sony Ericsson Open i Farum, men imponerende var 6-4, 6-1-sejren ikke.

I hvert fald langt fra det OL-niveau, de har udtrykt ønske om at finde sammen før legene i London næste år, og det virker ikke, som om dansk deltagelse i damedouble i London er sandsynlig.

- Jeg ved heller ikke, om det er realistisk. Det tager vi, som det kommer. Lige nu fokuserer vi på denne turnering, og det er det vigtigste lige nu, erkendte Caroline Wozniacki da også efter sejren.

Kunne være stor oplevelse
Og Malou Ejdesgaard, der netop er vendt tilbage efter en korsbåndsskade og befinder sig nede som nummer 434 på verdensranglisten i double, er da også realistisk i sin vurdering af mulighederne.

- Det kunne være en rigtig stor oplevelse at komme med, men her i starten fokuserer jeg kun på at komme tilbage efter min skadespause.

- Så må vi tage den, som det kommer. Det er ikke smidt ud af billedet, men vi tager det stille og roligt, siger Malou Ejdesgaard efter den lette sejr.

Modstanden i form af landsmandinden Mai Grage og dansk-amerikaneren Julia Boserup var ikke voldsom, og de 1200-1500 tilskuere i Farum Arena blev heller ikke revet synderligt meget med af aftenens hovedkamp i en kogende varm arena.

- Det var ikke nogen stor kamp, men Caroline fik noget vigtig servetræning, siger far og træner Piotr Wozniacki.

Lang vej endnu
Dansk Tennis Forbunds elitechef, Niklas Rosengren, ser gerne mere end dansk deltagelse i damesingle ved OL, men ...

- Realistisk set - hvis udtagelsen var i dag, havde vi kun Caroline, siger han.

- Vi håber naturligvis på mere, og der er mulighed for både en damedouble med Malou Ejdesgaard og en mixed double med Frederik Løchte. Det er DIF, der skal udtage, og så skal begge de andre spillere løfte sig betydeligt fra deres nuværende niveau, for at det er realistisk, siger Niklas Rosengren.

- Og for Malous vedkommende skal hun ikke bare tilbage til sit gamle niveau fra før skaden, hun skal også løfte sig yderligere, siger elitechefen til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer