French Open-sejr giver Rafael Nadal vinger

Rafael Nadal kan mærke presset lette fra hans skuldre efter sejren i grand slam-turneringen French Open

Rafael Nadal har sat kurs mod en succesfuld og rigtig god sæson. Sejren i grand slam-turneringen French Open letter presset på ham forud for de kommende forsvar af Wimbledon og US Open.

Den spanske verdensetter forklarer, at French Open er årets mest essentielle turnering at vinde.

- French Open vil altid være den mest specielle turnering for mig, og den giver mig min største vinderchance i hele året. Så hvis jeg vinder den, så ved jeg, at mit år bliver fantastisk, siger Nadal.

I søndagens finale slog Nadal ærkerivalen Roger Federer i fire sæt, og den sejr betyder, at sæsonen ikke kan blive helt skidt.

- Der vil være mindre pres på mig i den resterende del af sæsonen. Jeg vil have mere selvtillid. Derfor er det vigtigt for mig at vinde her hvert år. Når det sker, så vil sæsonen generelt være en succes, mener Nadal.

Sejren i French Open var Nadals sjette i karrieren, og det var en udligning af Björn Borgs rekord i lige netop den turnering.

I alt har 25-årige Nadal nu vundet 10 grand slam-turneringer, mens 29-årige Federer er strandet på 16. Det er en rekord, som Nadal måske kan indhente på et tidspunkt.

- 10 grand slams er mange. Det ved han, det ved jeg, og det ved alle, siger Roger Federer.

0 kommentarer
Vis kommentarer