Nadal og Federer lovpriser hinanden

French Open-vinderen og den tabende finalist skamroser hinanden efter finalen

Rafael Nadal og Roger Federer leverede endnu en gang en fremragende kamp, da de søndag endnu en gang stod over for hinanden i en stor finale.

De to tennisgiganter roser hinanden i høje toner efter finalen ved grusturneringen French Open, som Nadal endte med at vinde 7-5, 7-6, 5-7, 6-1.

- Vi spillede en god kamp i dag. Roger spillede en fantastisk kamp, siger Rafael Nadal ifølge nyhedsbureauet AFP.

SE BILLEDER FRA KAMPEN I GALLERIET OVENOVER ARTIKLEN.

Spanieren tangerede med sin sjette French Open-triumf rekorden for flest vundne titler i herresingle i den franske grand slam-turnering. Nadal deler rekorden med Björn Borg, men spanieren måtte slide hårdt for at komme op på siden af den svenske legende.

Fantastisk præstation
Roger Federer misbrugte en sætbold i første sæt, og i tredje sæt kom han stærkt tilbage og vandt sættet, efter at han havde været nede med et break. I fjerde sæt havde Roger Federer tre breakbolde i det første parti, men det var ikke nok til at besejre den spanske gruskonge.

- Det var en fantastisk præstation af Rafael. Han har slået mig igen. Jeg er ked af det, men jeg vil med glæde spille mod ham igen, siger Roger Federer.

Læs også: Suveræn Nadal nedkæmpede Federer

- Han er den bedste spiller på grus, men jeg er stolt over den måde, jeg har spillet på i de seneste to uger. Men jeg kunne ikke gøre nok mod ham, siger Roger Federer.

Rafael Nadal nåede med sejren op på 10 gevinster i de fire grand slam-turneringer, mens Roger Federer har vundet 16 grand slam-sejre, flest af alle i historien.

0 kommentarer
Vis kommentarer