Tvillinger nærmer sig rekord

De amerikanske double-specialister Bob og Mike Bryan klar til semifinalen i French Open

Bob og Mike Bryan har altid spillet double sammen og blev som børn forbudt at spille mod hinanden i singleturneringer af deres forældre. (Foto: AP)
Bob og Mike Bryan har altid spillet double sammen og blev som børn forbudt at spille mod hinanden i singleturneringer af deres forældre. (Foto: AP)

Hvis der nogensinde har været tale om telepatisk forståelse og synkrone bevægelsesmønstre i tennissporten, må det være hos de amerikanske tvillinger Bob og Mike Bryan.

Se blot ovenstående billede, taget under dette års French Open, hvor double-specialisterne sågar rejser sig synkront efter en pause mellem to partier.

Og på banen fungerer det også for de 33-årige tvillinger, der efter kvartfinalesejr over det indisk-pakistanske par Rohan Bopanna/Aisam-ul-Haq Qureshi på 6-7, 6-3, 7-6 har spillet sig frem til semifinalerne, hvor de skal møde Eduardo Schwank fra Argentina og Juan Sebastian Cabal fra Colombia.

De topseedede brødre kan med sejr i årets French Open tangere rekorden for flest Grand Slam-sejre, der tilhører australierne Todd Woodbridge og Mark Woodforde med i alt 11 sejre. Bryan-brødrene står noteret for fem sejre i Australian Open, tre i US Open og en enkelt i både French Open og Wimbledon.

Finaledeltagere fundet
Bob Bryan er endvidere noteret for syv Grand Slam-sejre i mixdouble, fem mere end Mike, der til gengæld er noteret for to sejre mere på ATP Touren i herredouble med 73 mod 71.

I den anden semifinale mødes Michael Llodra, Frankrig/Nenad Zimonjic, Serbien og Max Mirnyi, Hviderusland/Daniel Nestor, Canada.

Hos kvinderne er man nået frem til finalen, som står mellem Sania Mirza, Indien/Elena Vesnina, Rusland og det tjekkiske par Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka.

Mixdouble-finalen står i år mellem Katarina Srebotnik, Slovenien/Nenad Zimonjic, Serbien og Casey Dellacqua, Australien/Scott Lipsky, USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer