Caroline på japansk opgave i dag

Den topseedede dansker indleder tidligt i eftermiddag den store WTA-turnering i Madrid mod japaner, hun har besejret tre gange tidligere

Caroline Wozniacki indledte grussæsonen med en finaleplads i Stuttgart i sidste uge. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki indledte grussæsonen med en finaleplads i Stuttgart i sidste uge. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki skal i denne uge bygge videre på grusformen i den store WTA-turnering Madrid Open, der er en grussæsonens store europæiske turneringer og en vigtig turnering frem mod French Open senere på måneden.

Den topseedede danskers første opgave bliver i dag mod japanske Ayumi Morita, der ligger nummer 54 på verdensranglisten med opadgående kurs.

Den 21-årige japaner er fra samme årgang som Wozniacki (født 1990), og hun er tre gange tidligere kommet til kort mod Caroline Wozniacki, der har vundet overbevisende i to sæt i både Tokyo i 2008, Osaka i 2009 og i Dubai tidligere i år.

Dagens kamp er det første indbyrdes opgør på grus.

Kampen spilles som kamp nummer to på centre court i Madrid, Manolo Santana-banen. Første kamp er opgøret kl. 11 mellem Maria Sharapova og Arantxa Rus, hvilket betyder, at Caroline Wozniacki måske kommer i kamp omkring kl. 12.30-13.00, hvis f.eks. favoritten Sharapova gør rent bord i to sæt.

12. seedede Svetlana Kuznetsova blev i går den første seedede spiller til at forlade turneringen, da hun tabte sin kamp i første runde til slovakiske Dominika Cibulkova.

Udvalgte resultater fra første runde:
Vera Zvonareva (2)-Patty Schnyder 6-2, 1-6, 6-2
Victoria Azarenka (4)-Vera Dushevina 6-0, 6-0
Samantha Stosur (5)-Gisela Dulko 3-6, 6-2, 6-2
Agnieszka Radwanska (10)-Yaroslava Shvedova 2-6, 6-1, 6-3
Andrea Petkovic (13)-Lourdes Dominguez Lino 6-3, 6-1
Petra Kvitova (16)-Alexandra Dulgheru 6-4, 6-1
Dominika Cibulkova-Svetlana Kuznetsova (12) 6-3, 6-2

1 af 2 21-årige Ayumi Morita har stadig sin første turneringssejr til gode på WTA Touren, hvor hun rangerer som nummer 54 i verden. (Foto: AP)
2 af 2 Caroline Wozniacki indledte grussæsonen med en finaleplads i Stuttgart i sidste uge. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer