Playboy vil klæde Caroline Wozniacki af

Men verdensranglistens nummer ét er stadig for ung til mandemagasiner, mener hendes manager, der er klar med nyt, stort sponsorat

Caroline Wozniacki får masser af tilbud. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Caroline Wozniacki får masser af tilbud. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

MIAMI (ekstrabladet.dk): Han har stadig travlt med at smede, mens Miss Sunshine er varm, Caroline Wozniackis amerikanske manager.

For rent kommercielt han kan næsten ikke forlange bedre udstillingsvindue end verdensranglistens førsteplads.

Trods adskillige nye sponsorater det seneste år er han langt fra færdig med at lave nye aftaler til sin unge, attraktive klient.

- Vi offentliggør snart to nye internationale sponsorater. Det ene af dem vil blive et af hendes absolut største, fortæller John Tobias, der de senere år har kunnet tillade sig at være kræsen i netop den sammenhæng.

Læs også: Rivaler distancerer Caroline på babe-liste

Kun store internationale brands, der vil bruge danskeren aktivt i deres markedsføring er velkomne, og sponsorerne må ikke kollidere for meget rent branche-mæssigt.

I en helt anden afdeling, medierne, grovsorterer han i endnu højere grad, og selv om det er vigtigt for ham at få gjort Caroline Wozniacki til et kendt ansigt hos det store købedygtige publikum, der ikke interesserer sig for tennis, så kan omtale også købes for dyrt.

- Hun er så attraktiv, at hun får nogle tilbud, som er lidt utidige, hvis man kan sige det sådan. Det handler for eksempel om mandemagasiner som FHM, Maxim og ja, Playboy, forklarer han.

- Hun er stadig kun 20 år. Den type fotoserier holder vi os væk fra lige nu. De passer heller ikke rigtigt med det image, hun har opbygget, siger John Tobias.

Men håber han, at den slags kan blive aktuelt i fremtiden, kan han godt glemme det igen.

- Jeg kommer ikke til at smide alt tøjet, siger Caroline Wozniacki bestemt.

LÆS MERE OM, HVOR CAROLINE SÆTTER SINE GRÆNSER I DET STORE INTERVIEW I EKSTRABLADETS MAGASIN ’EKSTRA’ I DAG.

1 af 2 Wozniacki på badeferie med veninderne på Mauritius. (Foto: All Over)
2 af 2 Caroline Wozniacki får masser af tilbud. (Foto: Claus Bjørn Larsen)