Kronprins Frederik: Tillykke Caroline

Danmarks kommende konge ønsker Caroline Wozniacki tillykke med førstepladsen på verdensranglisten. Tennisstjernen sikker på semifinale i Doha

Caroline Wozniacki har modtaget en lykønskning fra kongehuset. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har modtaget en lykønskning fra kongehuset. (Foto: AP)

Der blev skrevet et stykke fornem dansk idrætshistorie, da Caroline Wozniacki torsdag aften besejrede Francesca Schiavone ved WTA Championship i Doha.

Med sejren kan Wozniacki nemlig overvintre på WTA-ranglistens førsteplads. En bedrift, som ingen dansker nogensinde tidligere har præsteret.

Det har vakt respekt og beundring over hele verden - og naturligvis også i det danske kongehus, hvor tronfølgeren, kronprins Frederik allerede har været ude med en lykønskning.

- Stort tillykke til Caroline Wozniacki, der ved at afslutte året som verdensetter i tennis markerer noget nær en perfekt sæson. Hun har cementeret sin plads blandt verdens bedste kvinder i tennis, og nu bliver den næste store udfordring at vinde en Grand Slam, lyder det i en royal pressemeddelelse.

De kongelige gratulationer er ikke det eneste, som Caroline Wozniacki kan glæde sig over.

Således har WTA bekræftet, at Wozniacki er sikker på en plads i semifinalen - uanset udfaldet fredagens kamp mellem Elena Dementieva og Francesca Schiavone.