Caroline henter ny storsponsor

Nyt firma har overtrumfet Babolat for at få Caroline Wozniacki som slagtilbud fra nytår

Slagtøj: Caroline Wozniacki slog sig til tops på verdensranglisten med en ketsjer af mærket Babolat. (Foto: AP)
Slagtøj: Caroline Wozniacki slog sig til tops på verdensranglisten med en ketsjer af mærket Babolat. (Foto: AP)

DOHA (Ekstra Bladet): Hun nåede verdensranglistens førsteplads med en Babolat-ketsjer i hånden. Nu skal hun forsvare den med et slagvåben af et helt andet mærke.

Caroline Wozniackis amerikanske manager bekræfter, at hendes hidtidige leverandør er slået af banen af en endnu unavngiven konkurrent, som har lagt et langt større tilbud på bordet.

– Vi har forhandlet en aftale færdig med et andet selskab, og Caroline skal teste den nye ketsjer over fire-fem dage efter turneringen her i Doha, forklarer John Tobias.

Kontrakten med Babolat udløber med året.

Får kæmpe bonus
– Som det ser ud lige nu, er Babolat ude. De vil ikke matche det andet tilbud, som da også er rigtig godt. Som det ser ud nu, skifter hun ketsjer, men hvis hun af en eller anden grund ikke kan vænne sig til den nye, kan vi stadig vende tilbage til Babolat.

Det behøver han nu ikke at frygte ifølge Caroline selv:

– Jeg er slet ikke bekymret over at skulle skifte ketsjer, for jeg spillede med så mange forskellige som junior. Jeg kan spille med en stegepande, hvis det er nødvendigt, griner Wozniacki, der tager den nye ketsjer i brug i en opvisningskamp mod Kim Clijsters i Thailand lige efter nytår.

De store aktører på ketsjermarkedet er i disse år Wilson og Head.

Inden Babolat forsvinder fra den wozniackiske sponsorsfære, får firmaet dog lov at punge ud med en stor bonus, hvis Caroline holder sin førsteplads til nytår.

– Især i aftalerne med Adidas og Babolat er der store bonusser, hvis hun kan slutte året som nummer et. De udløses ikke af bare at nå førstepladsen alene. Hun skal have den, når året slutter.

'Vi kan være selektive'
– Derfor er det meget vigtigt, at hun kan forsvare den her i Doha, fortæller John Tobias, der naturligvis nyder at gå på sponsorjagt med nummer et på plakaten.

– Det er klart, at folk kender hende nu. Der er stor forskel på være verdens nummer et og to. Vi er i en situation, hvor vi kan være selektive. Nye sponsorer skal være store, velrenommerede selskaber, og det skal være flerårige kontrakter. Det er slut med de etårige.

– Det skal også være virksomheder, der virkelig vil bruge hende aktivt i deres markedsføring, ikke mindst på tv. Ellers er der ingen grund til det. Vi laver ikke en aftale bare for pengene. Det skal være et aktivt sponsorat.

Caroline Wozniacki er nu kun en sejr fra at sikre førstepladsen året ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer