ATP kritiserer Piotr Wozniacki

- De mandlige tennisspillere er ikke dovne, siger tennisorganisationen i en kommentar til Piotr Wozniackis beskyldning

Serberen Novak Djokovic er én af de unge spillere, som ATP fremhæver som en udfordrer til de etablerede topnavne. (Foto: AP)
Serberen Novak Djokovic er én af de unge spillere, som ATP fremhæver som en udfordrer til de etablerede topnavne. (Foto: AP)

Roger Federers og Rafael Nadals dominans inden for herretennis har fået Piotr Wozniacki til at kritisere flere af de mandlige spillere for at være dovne.

Den holdning deler mændenes tennisorganisation, ATP, på ingen måde.

- I mange år vandt Federer og Nadal alle turneringer, men de seneste to-tre år har der været udfordrere. Det er en af de mest spændende tider for herretennis, siger Nicola Arzani, der vicepræsident for ATP's medieafdeling.

- De senere år har Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro, Andy Murray og Robin Söderling etableret sig i top-10, og de slår af og til Nadal og Federer - også ved de store turneringer, forklarer Arzani og henviser til, at Del Potro sidste år vandt US Open, mens Djokovic vandt Australian Open for to år siden.

ATP: Federer og Nadal bliver presset
Piotr Wozniackis kritik tager udgangspunkt i Francesca Schiavones sejr ved French Open tidligere på måneden. Som 17.-seedet vandt Schiavone turneringen, hvilket Wozniacki ikke mener, kan ske hos mændene. Den holdning deler ATP ikke.

- Der kan ske lignende overraskelser i mændenes grand slam-turneringer. Der er en masse talentfulde spillere. Hvis de ikke vinder, så kommer de i finalen eller semifinalen, siger Nicola Arzani:

- Roger Federer var eksempelvis meget tæt på at blive sendt ud af første runde ved Wimbledon mandag, så der er ikke nogen nemme kampe for hverken Federer og Nadal. De skal kæmpe hårdt allerede fra første runde, ellers kan der komme en overraskelse. Alle de andre spillere har troen på at de kan vinde, og de kommer velforberedte for at lave den overraskelse.

Wozniacki: Kvinderne er flittigere
Reaktionen fra ATP kommer dagen efter, at Piotr Wozniacki mandag udtalte følgende til tv2. dk:

- Der er alt for mange dovne mænd på ATP-touren. Kvinderne træner langt mere - både på og udenfor tennisbanen. Alt for mange mænd tager tingene for givet.

0 kommentarer
Vis kommentarer