Fetterlein fik dom i Monaco

Den tidligere tennisstjerne er ved retten i Monaco blevet dømt til at betale knap 190.000 kroner efter en kuldsejlet byttehandel om to ure

Nej, Frederik Fetterlein er ikke bag tremmer, men han er dømt for tyveri. Billedet er taget mens han trænede Caroline Wozniacki
Nej, Frederik Fetterlein er ikke bag tremmer, men han er dømt for tyveri. Billedet er taget mens han trænede Caroline Wozniacki

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein er ved retten i Monaco blevet dømt til at betale knap 190.000 danske kroner til en urmager for to fine Rolex-ure. Men det hele beror på en dum uenighed, siger han.

For næsten et år siden modtog Frederik Fetterlein to spritnye Rolex-ure af en butik i den sydfranske by Cannes. De var til hans ven, som til gengæld indleverede to ure i bytte til urmageren i butikken 'Time Addict'.

Men kort efter blev urmageren og Fetterleins ven, som er bosiddende i London, uenige om værdien af de to gange to ure, der var blevet byttet over landegrænser.

Urmageren mente ikke, at garantibeviset på det ene ur var gyldigt. Fetterleins ven på den anden side mente ikke, at det ene ur, han havde modtaget, var i god nok stand.

Byttehandlen gik så meget i hårdknude, at den endte i retten.

17. december blev tennisspilleren dømt til at skulle betale for de to ure. Pris: Cirka 190.000 kroner, fordelt således: 22.500 euro for de to ure, en bøde på 2.000 euro og cirka 500 i sagsomkostninger.

- Dem betaler min ven selvfølgelig, selvom han er skide irriteret over sagen, siger Fetterlein.

- Jeg kom selv hjem fra ferie i går og har først lige hørt om sagen. Den har min advokat kørt helt suverænt, og jeg troede egentlig, at den var afsluttet for længst.