Caroline: Jeg blev bidt af kæmpeskildpadde

- Jeg var ude at svømme med kæmpe-skildpadder sammen med familien. De største vejede over 100 kg. En af dem bed mig i en den ene tå, fortæller Wozniacki fra Barbados

Caroline Wozniacki hygger sig på Barbados, hvor hun dog også får lov til at prøve helt nye ting (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Caroline Wozniacki hygger sig på Barbados, hvor hun dog også får lov til at prøve helt nye ting (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Hun hygger sig og slapper af, danske Caroline Wozniacki, der kombinerer arbejde og fornøjelse på Barbados.

Sammen med resten af familien er der fin lejlighed til at nyde noget frihed og luksus, før hun skal spille opvisningskampe på øen.

Og tiden bliver brugt fornuftigt, fortæller hun på sin blog på TV2. I går var der bl.a. tid til at dyrke en særlig form for idræt, nemlig at svømme rundt med kæmpeskildpadder.

'De største skildpadder vejede over 100 kg. Det er noget jeg aldrig har prøvet før og det var virkelig en fantastisk oplevelse, vi fik lov til at fodre og røre ved dem. En af skildpadderne bed mig i min ene tå og jeg fik et kæmpe chok, men jeg klarede den :-).

Efter skildpaddeturen tog vi hen på en restaurant ved stranden og spiste. Det var en smuk udsigt, men ikke mindst noget fantastisk mad vi fik. Om aftenen blev vi inviteret ud og spise hos de lokale, så vi ikke hele tiden spiser på hotellet, og for at opleve lidt af kulturen her på Barbados', skriver Caroline bl.a. i bloggen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere