Djokovic holder pres på Davydenko

Tennisspilleren Novak Djokovic vandt over Rafael Nadal ved ATP-finalen i London og kan dermed stadig kvalificere sig til semifinalerne

Med en sejr over Nadal holder Djokovic sig så afgjort inde i ATP-turneringen i London (Foto: Getty Images)
Med en sejr over Nadal holder Djokovic sig så afgjort inde i ATP-turneringen i London (Foto: Getty Images)

Novak Djokovic lever stadig i ATP-finalen i London efter sejr i to sæt over Rafael Nadal fra Spanien.

Den serbiske tennisspiller vandt 7-6, 6-3 over verdens nummer to og holder dermed presset på Nikolay Davydenko, der senere fredag spiller mod svenske Robert Söderling.

Djokovic er forsvarende mester i turneringen, men har brug for sejr til Söderling for at kvalificere sig til semifinalerne. Omvendt kan russiske Davydenko sende Djokovic ud i mørket med en sejr over den svenske overraskelse, der allerede har indløst billet fra gruppe B.

I kampen mellem Djokovic og Nadal brød spillerne hinandens servepartier på kryds og tværs i første sæt, der altså endte i tiebreak. I andet sæt modtog spanieren behandling for en rygskade ved stillingen 1-2, hvorefter Djokovic brød Nadal og roligt spillede sejren hjem.

Serberen var spillemæssigt Nadal langt overlegen, men køn blev kampen dog aldrig. Nadal overlevede kun på sin fightervilje, inden Djokovic lukkede kampen på sin tredje matchbold.

- Hverken jeg eller Rafa spillede fantastisk tennis, men jeg gjorde mit bedste og er glad for sejren, sagde Djokovic. Han havde også en hilsen til Robin Söderling.

- Min skæbne bliver afgjort i aften. Hvis Davydenko vinder, er han videre, men jeg er glad for at slutte turneringen af med en sejr. Kom nu Robin. Hvis du ser med, kom nu Robin!

Fra gruppe A er verdensetteren Roger Federer og argentinske Juan Martin Del Potro klar til semifinalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere