Caroline klar til kæreste

Hele Danmarks tennisdarling vil gerne ha' villa, Volvo og vovhund - og kæresten må godt være en sportsstjerne

Caroline med sin bror og Mads Laudrup til højre. (Polfoto)
Caroline med sin bror og Mads Laudrup til højre. (Polfoto)

Det koster tusinder af træningstimer og hundrede af turneringer for at nå dertil hvor Caroline Wozniacki er i dag. I den absolutte tennistop.

Så der er ikke meget tid til kærester og romantik for verdensranglistens nummer fire.

- Jeg har ingen kæreste lige nu, siger Caroline Wozniacki til Se og Hør, men tennisstjernen har ikke afskrevet romantikken trods de mange rejser og timer på træningsbanen.

- Det skal være en sød fyr, der forstår, hvad det er jeg laver, så han kan støtte mig i det 100 procent. Helst en sportsstjerne, så han selv har prøvet det liv jeg lever, og kan sætte sig ind i min situation, siger Caroline som dog ikke har en speciel sportsmand i tankerne.

Set med Laudrup
Tennisstjernen er ellers blevet sat i forbindelse med fodboldspilleren Mads Laudrup, ældste søn af Michael Laudrup, men Caroline siger, at de kun er gode venner.

Inden for sin egen sportsgren er Caroline sat i forbindelse med spanske Fernando Verdasco og sidst den 20-årige US Open-vinder Del Potro.

Men Caroline nægter alt og fastholder hun stadig er single.

- Når tiden er til det, vil jeg da gerne have en familie med to børn, et hus og måske en hund. Men jeg ved ikke, hvornar det kan lade sig gøre, eller hvor det skal være, griner Caroline Wozniacki.

1 af 2 Carolines finaleplads i US Open var årets absolutte sportslige højdepunkt. (Foto: AP)
2 af 2 Caroline med sin bror og Mads Laudrup til højre. (Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere