Flyvende start for Murray

Briten Andy Murray fik perfekt åbning på sæsonfinalen i London med sejr i tre sæt over US Open-vinderen Juan Martin Del Potro

Andy Murray fik en fremragende start på sæsonfinalen med sejren over Juan Martin Del Potro. (Foto: AP)
Andy Murray fik en fremragende start på sæsonfinalen med sejren over Juan Martin Del Potro. (Foto: AP)

Tennisspilleren Andy Murray har fået en perfekt start på mændenes sæsonfinale ATP World Tour Finals, som spilles i London.

I gruppe A's - og turneringens - åbningskamp besejrede skotten US Open-mesteren Juan Martin Del Potro fra Argentina med 6-3, 3-6, 6-2.

Andy Murray var klart bedst i indledningen og kom foran med hele 5-1 i første sæt, inden Del Potro kom bedre ind i kampen, som bød på mange flotte slagdueller.

Trods sættabet var Del Potro om ikke andet kommet i gang, og han lagde også bedst ud i andet sæt, hvor han kom foran med 3-0. Argentinerens forspring hentede Murray aldrig, og så var der lagt op til et spændende tredje og sidste sæt.

Her var det til gengæld Murray, som bragte sig foran med 3-0 ved blandt andet at bryde Del Potros serv én gang. Argentinerens serv brød Murray også i opgørets sidste parti til stor glæde for de britiske tilskuere.

Det er kun de otte bedste spillere i verden, som dyster med om titlen i London. Spillerne er delt op i to grupper af fire, og de to bedste fra hver gruppe går videre til semifinalerne.

Gruppe A tæller foruden Murray og Del Potro verdensetteren Roger Federer samt spanieren Fernando Verdasco.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere