Annonce:
Annonce:

Babewatch: Carolines bikiniferie

Alene på ferie med på veninderne: - Jeg synes, jeg fortjener det, sagde Caroline, før hun tog på tøseferie på Mauritius

Caroline Wozniacki nød solen på Mauritius. (Foto: TIM/KCS PRESSE)
Caroline Wozniacki nød solen på Mauritius. (Foto: TIM/KCS PRESSE)
Annonce:
Følg Tennis

I sidste uge lå hun med kramper i begge ben og ansigtet forvredet i smerte, før hun vaklende kom på benene og fightede endnu en sejr i hus.

I denne uge er indsmøring af solcreme den mest anstrengende aktivitet.

Verdens nummer fire og den topspiller, der gennem sæsonen har spillet og vundet flest kampe, har smidt ketsjeren langt væk og hæver nu i stedet de kulørte glas med paraplyerne - uden alkohol, forstås - i godt tøseselskab.

- Jeg glæder mig meget til at holde ferie og slappe af. Jeg føler, at jeg virkelig har givet alt i år, så derfor synes jeg da også, jeg fortjener det, smilede Caroline Wozniacki, før hun mandag fløj fra årets sidste turnering i Qatar til Mauritius.

Annonce:

Første gang alene
Herude i Det Indiske Ocean, hvor dagtemperaturen ligger i behagelig nærhed af de 30 grader og vandtemperaturen holder et snit på 23-24 grader, har hun rig mulighed for at slappe af i kroppen og kun lade tungen løbe.

Med sig på den ti dage lange badeferie har hun nemlig veninderne Angelique Kerber samt søstrene Urszula og Agnieszka Radwanska, og det er første gang den danske tennisdarling tager alene af sted på ferie uden sine forældre.

- Ja, det bliver rart bare at få lov at hygge og være sammen med veninderne, sagde hun, da hun sagde farvel til alle forpligtelser med sponsorer, fans og medier og den fysisk krævende hverdag på WTA-turen.

Pludrer på polsk
Som det fremgår af de glade feriefotos er stemningen høj.

Snakken de fire i mellem foregår i øvrigt på polsk. Radwanska-søstrene, der begge hører til kredsen af Carolines allernærmeste veninder, er polakker, mens tyske Angelique Kerber og danske Caroline Wozniacki begge har polske forældre.

Annonce:

Aldersmæssigt ligger kvartetten trip-trap-træsko med Angelique på 21 år, Agnieszka på 20, Caroline på 19 og Urszula på 18 år, men mon ikke det interne hierarki lige så godt kan handle om deres placeringer på verdensranglisten?

I så fald er Caroline den naturlige bordformand efter en sæson, der gav hende tre turneringssejre i syv finaler med US Open som den største.

Og med indtjente præmiepenge på 12 millioner kroner og et større beløb i sponsor- og reklameindtægter er der formentlig også råd til at give en lille en ved tøse-bordet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: