Kenneth C.: Hårdt at være barnløs

- Jeg følte mig som den ensomste mand i verden, da min kæreste aborterede og jeg - igen - var nødt til at rejse væk, fortæller Kenneth Carlsen

Kenneth Carlsen fortæller om, hvor svært det har været for ham og kæresten Trine, at de ikke har kunnet få børn (Foto: Camilla Stephan)
Kenneth Carlsen fortæller om, hvor svært det har været for ham og kæresten Trine, at de ikke har kunnet få børn (Foto: Camilla Stephan)

- Første gang Trine blev gravid, nåede vi begge to at tro, at vi skulle være forældre. Jeg kan huske jeg sad i min bil og blev helt rørt og begyndte at græde... Og så bom! Så mistede vi barnet i hendes tiende graviditetsuge. det var lige op til jul, og jeg tog afsted til Australien lige efter. Det var ekstremt hårdt. Jeg var vanvittig knækket... Jeg følte mig som den ensomste mand i verden.

Sådan fortæller Kenneth Carlsen i det seneste nummer af Alt for Damerne, hvor han er en af de tre, der fortæller om 'Mænd i krise'. De to andre er komikeren Thomas Wivel, der taler ud om en hård skilsmisse og musikeren Las Nissen, der mistede sin far til Alzheimers.

Kenneth Carlsen fortæller om, hvordan han og kæresten, Trine, har været gennem to graviditeter og to spontane aborter i årene fra 2002-07.

- vi var ikke ved at gå fra hinanden, men det er hårdt for forholdet, det at få børn bliver et projekt, og det er ikke sundt. Vi fandt jo ikke sammen i sin tid for at få børn. Vi fandt sammen fordi vi elskede hinanden, fortæller den 36-årige Kenneth Carlsen til ugebladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere