Caroline gav Eurosport ny rekord

Med sæsonafslutningen i Doha fik Eurosport de højeste seertal nogensinde. Den hidtidige rekord var fra Carolines kampe under US Open

Caroline får sig selv, danskerne, tennis-interessede over hele verden og Eurosport til at smile (Foto: AP)
Caroline får sig selv, danskerne, tennis-interessede over hele verden og Eurosport til at smile (Foto: AP)

Caroline Wozniacki fortsætter med at give Eurosport de højeste seertal nogensinde. Ved WTA Championship i Doha slog hun således seerrekorden fra US Open, hvor hun nåede helt frem til finalen.

Den store succes fra US Open har derfor også gjort, at interessen for den danske tennis-darling har taget yderligere fart, og med de store dramaer i Doha er interessen bestemt ikke dalet.

Især torsdagens kæmpe drama, hvor Caroline faldt om på banen med kramper gav et peak for ugens tenniskampe med 219.000 seere. Torsdagens gennemsnitlige seertal var på 128.000, som gav en markedsandel på 19%.

Det gennemsnitlige seertal blev dog slået ved lørdagens semifinale, hvor hele 137.000 seere var på plads til kampen mod Serena Williams. Disse høje seertal var således svarende til en markedsandel på 13,7%.

Caroline Wozniacki er således et af de helt store tilløbsstykker på Eurosport, hvor hun også fremover vil blive en af kanalens mest fremtrædende sportsstjerner. Eurosport fortsætter således den massive dækning af kvindernes WTA-turnering, som bliver slået i gang igen efter nytår, hvor også årets første Grand Slam spilles ved Australian Open senere i januar måned.

For at give seerne mulighed for følge de kampe de ønsker, så vil kampene ved de store turneringer blive spredt udover både Eurosport og Eurosport 2. Kanalerne vil derfor være tenniselskernes garant for de største kampe tennisverdenen har at byde på.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere