Tennisstjerne forfulgt af stalkere

En kommende forlovelse var årsagen til, at hele to mænd med en dags mellemrum forsøgte at trænge ind i tennisstjernes hjem

Sania Mirza kan nu ånde lettet op - og fejre sin forlovelse. (Foto: AP)
Sania Mirza kan nu ånde lettet op - og fejre sin forlovelse. (Foto: AP)

Hun er måske ingen Serena Williams, når det kommer til ranglistepoint. Ej heller en Maria Sharapova, når det kommer til udseende.

Men derfor kan man som professionel tennisspiller sagtens have mange fans - og nogle tossede nogle af slagsen for den sags skyld.

Det må indiske Sania Mirza, der ligger nummer 86 på verdensranglisten, sande i disse dage, hvor det er lykkedes indisk politi at anholde to mandlige fans, der i den grad har udtrykt ønske om at tilbringe lidt tid sammen med Mirza.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Torsdag anholdt myndighederne Ajay Singh Yadav, da han forsøgte at bryde ind i stjernens hjem - angiveligt for at erklære sin kærlighed - velvidende, at Mirza fredag skal forloves med sin kæreste, Sohram Mirza.

Den ingeniørstuderende Ajay Singh Yadav var tilsyneladende kommet helt ind i huset og forlangte at se tennisspilleren. Da han nægtede at forlade hjemmet, blev han anholdt og slæbt med på stationen.

Onsdag anholdt politiet Mohammed Ashraf, da denne forsøgte det samme - at komme ind i Mirzas hjem. Han truede med at begå selvmord, hvis ikke forlovelsen blev aflyst.

Han er nu også anholdt i to uger.

Sania Mirza var i 2005 oppe som nummer 31 på verdensranglisten. Hendes bedste Grand Slam-resultat er 4. runde i US Open i 2005.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere