Løchte: Vi er svære at slå

- Jeg forventer, at vi spiller godt og angriber på den gode måde, siger den danske Wimbledon-mester

Jonathan Marray og Frederik Løchte Nielsen vandt sensationelt Wimbledon-turneringen i herredouble i juli. (Foto:AP/Kirsty Wigglesworth)
Jonathan Marray og Frederik Løchte Nielsen vandt sensationelt Wimbledon-turneringen i herredouble i juli. (Foto:AP/Kirsty Wigglesworth)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): Når Frederik Løchte Nielsen om et par timer går på banen sammen med makkeren Jonathan Marray, vil alt være åbent mod det italienske par Fognini og Cipolla.

For, som han bemærker det, kan alle slå alle på dagen i doublerækken.

- Men jeg forventer, at vi spiller godt og angriber på den gode måde. Vi er svære at slå. Hvis vi gør det, vi er gode til, kan vi spille om sejren med alle, siger Wimbledon-mesteren.

Læs også:

Se også: Han skal holde Caroline skarp

Det skadede håndled har holdt danskeren fra at spille ret meget op til US Open, og det driller stadig. Det betyder, at han mangler et par procenter i baghånden, og det vil især hæmme ham i de servereturneringer, som normalt er en spidskompetence.

- Men jeg kommer til at spille fint. Jeg føler, jeg burde være god nok til at spille på et hæderligt niveau. Men måske er jeg lidt rusten, når det går hurtigt.

Danskeren og briten skal spille på Bane 16 om et par timer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen