Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Venus ramt af skade igen

Den amerikanske veteran fik rygproblemer mod Li Na og tabte sin semifinale i Cincinnati

Venus Williams modtog behandling for sin rygskade. (Foto: AP/Al Behrman)
Venus Williams modtog behandling for sin rygskade. (Foto: AP/Al Behrman)

Venus Williams har været igennem mange skader, men er efter en svær sommerperiode igen på vej fremad. I Cincinnati stod hun så i nat i sin første semifinale i en WTA-turnering i næsten to år - og så blev hun ramt af nye skadesproblemer.

Den amerikanske veteran fik således rygproblemer inden kampen mod Li Na og kunne ikke serve ordentligt i tresæts-nederlaget på 5-7, 6-3, 1-6. Ifølge nyhedsbureauet Reuters lå hendes servehastighed typisk omkring 130 km/t, hvor hun normalt server med op mod 190 km/t.

- Det generede mig i opvarmningen. 'Åh nej', tænkte jeg. Jeg prøvede at få det ordnet, men det gik ikke. Jeg ved ikke, hvorfor det gør ondt, jeg ved bare, at det gør ondt. Jeg skal have det tjekket, så jeg kan finde ud af præcis, hvad der er sket, siger Venus Williams, der håber at blive klar til US Open om otte dage.

Den 32-årige amerikaner har døjet med både sygdom og skader og er pt. nede som nummer 64 på verdensranglisten, mens Li Na er ved at kravle opad igen og nu truer Caroline Wozniackis ottendeplads på listen.

French Open-vinderen fra 2011 er i sin fjerde finale i denne sæson, men mangler stadig årets første turneringssejr. I finalen skal hun møde tyske Angelique Kerber, der besejrede Petra Kvitova med 6-1, 2-6, 6-4 og nu jagter sin tredje sæsontitel efter sejre i Paris og København.

1 af 4 Li Na har ikke vundet en turnering siden French Open i 2011. Efter tabte finaler mod Petra Kvitova (Montreal), Maria Sharapova (Rom) og Victoria Azarenka (Sydney) får hun chancen mod Angelique Kerber i sæsonens fjerde finale. (Foto: AP/Al Behrman)
2 af 4 Venus Williams er noteret for 43 titler på WTA Touren, men har ikke vundet en turnering siden februar 2010. (Foto: AP/Al Behrman)
3 af 4 Serena Williamsheppede på storesøster i Cincinnati. (Foto: AP/Al Behrman)
4 af 4 Venus Williams modtog behandling for sin rygskade. (Foto: AP/Al Behrman)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen