Caroline: Det var tough

Danskeren måtte gennem to hårde kampe på samme dag, før hun spillede sig videre til en semifinale mod Petra Kvitova

Caroline Wozniacki har stadig sin første turneringssejr i år til gode - måske kommer den i Montreal, hvor hun er nået frem til semifinalen. (Foto: AP/Paul Chiasson)
Caroline Wozniacki har stadig sin første turneringssejr i år til gode - måske kommer den i Montreal, hvor hun er nået frem til semifinalen. (Foto: AP/Paul Chiasson)

Caroline Wozniacki spillede sig lørdag videre til semifinalerne i den store WTA-turnering Rogers Cup i Montreal - men det skete efter en usædvanligt hård dag, hvor danskeren på grund af regnvejret, der har forsinket afviklingen af turneringen, måtte gennem to kampe inden for få timer.

- Det var 'tough' i dag. To hårde kampe, to lange kampe, erkendte danskeren efter sin kvartfinalesejr over canadieren Aleksandra Wozniak.

Den kamp vandt Caroline Wozniacki med 6-4, 6-4 efter fire timers pause efter sin tresætssejr i tredje runde over amerikaneren Varvara Lepchenko - en kamp, der varede to og en halv time.

Læs også:

Se også: Wozniacki klar til semifinalen i Montreal

I semifinalen skal danskeren nu op mod tjekken Petra Kvitova, verdensranglistens nummer seks.

- Hun har spillet godt denne uge. Hun er en stor spiller, og det bliver ikke nogen let opgave. Jeg glæder mig bare til en god nats søvn, og forhåbentlig er jeg frisk i morgen, lød det fra Caroline Wozniacki efter sin kvartfinalesejr.

Semifinalen er programsat til kl. 23 dansk tid. I den første semifinale kl. 19.30 mødes Li Na fra Kina og Lucie Safarova fra Tjekkiet.

Læs også:

Se også: Topseedet færdig i Montreal

Li Na imponerede lørdag med to overbevisende sejre. Først besejrede hun italienske Sara Errani og bagefter Agnieszka Radwanska med klare 6-2, 6-1 i kvartfinalen.

- Jeg spillede utroligt godt i begge kampe, lød det fra Li Na efter sejren over Radwanska.

Med nederlaget røg Radwanskas mulighed for at overtage førstepladsen på verdensranglisten fra Victoria Azarenka - det havde krævet en polsk sejr i turneringen.

Finalen i Montreal spilles mandag.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen