Millionerne vælter ind til Caroline

Trods nedtur: En femårig kontrakt med Adidas kan sammen med en ny aftale med Rolex indbringe Caroline Wozniacki op mod 150 millioner kroner

Caroline kommer ikke til at mangle penge de næste par år, hvis Adidas forlænger kæmpekontrakt. (Foto:PA).
Caroline kommer ikke til at mangle penge de næste par år, hvis Adidas forlænger kæmpekontrakt. (Foto:PA).

LONDON (Ekstra Bladet): Det kan godt være, resultaterne udebliver, og rangeringen daler, men det skræmmer bestemt ikke sponsorerne væk.

Tværtimod vælter millionerne ind.

Adidas er meget tæt på at offentliggøre en kontrakt-forlængelse, der meget vel kan blive den største aftale i hele Caroline Wozniackis karriere og indbringe hende et trecifret millionbeløb.

Og mandag skrev hun såmænd under på en temmelig stor og treårig kontrakt med urgiganten Rolex.

– Caroline er afgjort stadig en af de mest reklame-egnede, kvindelige atleter i verden, og det vil hun være mange år frem, mener hendes amerikanske manager, John Tobias, der gerne vil bekræfte aftalen med Rolex, men ikke vil sætte tal på og tøver lidt med hensyn til Adidas.

– Det er ikke alle detaljer, der er på plads endnu, og der er ikke skrevet under på noget. Den ligger hos advokaterne, men vi venter at kunne offentliggøre noget inden OL her i London, siger han.

Et trygt otium
Han vil heller ikke ind på længden af aftalen, men Ekstra Bladet erfarer, at den kommer til at løbe i hele fem år.

Dermed vil den sikre den i forvejen særdeles velhavende Wozniacki et trygt otium efter karrieren og cementere hendes status som den klart bedst betalte, danske idrætsudøver.

Kontrakten indeholder både en større, fast aftale og en bonus-del i forhold til præstationer og rangering.

Den slags tal holdes selvsagt hemmelige, men ifølge britisk presse er britiske Andy Murray sikret et minimumsbeløb på tre millioner pund (cirka 27 millioner kroner) om året i den aftale med Adidas, som han indgik i november 2009.

Normalt velorienterede kilder, som Ekstra Bladet har talt med på Wimbledon-anlægget, vurderer, at Caroline Wozniackis aftale meget vel kan tænkes at ligge i samme leje.

Caroline i top tre
I så fald skal Adidas over de fem år af med minimum 135 millioner kroner, før eventuel bonus bliver lagt oveni.

– Jeg vil ikke kommentere beløb, men Caroline ligger vel i top tre over verdens bedst betalte, kvindelige atleter, siger John Tobias.

Kontrakten betyder også en forlængelse af den tilhørende aftale om, at den kendte designer Stella McCartney fortsat skal arbejde sammen med Caroline om at kreere hendes spilletøj.

Parterne har forhandlet i over et halvt år og var angiveligt tæt på enighed allerede under French Open.

Adidas ser formentlig gerne, at Caroline Wozniacki leverer et stort resultat i Wimbledon, som kan danne afsæt for offentliggørelsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen