Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Ny nedtur for Wozniacki

Deroute: Caroline Wozniacki taber monster-kamp til verdensranglistens nummer 30

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Caroline Wozniacki taber efter hård kamp mod 20-årig amerikaner. Christina Mchale besejrede den tidligere verdensetter i tre sæt med cifrene: 6-1, 6-7, 6-4.

Dermed ryger hun ud af turneringen AEGEON International i Eastbourne allerede i første runde. Det vel og mærke dagen efter, at hun udtalte:

Læs også: Se også: Caroline: Jeg kan vinde Wimbledon Caroline: Jeg kan vinde Wimbledon

- Jeg kan vinde Wimbledon.

Det ligner det altså ikke lige nu efter et nederlag til nummer 30 på verdensranglisten.

1. sæt

Det startede op ad bakke for Wozniacki, der ikke overhovedet ikke kunne få serven til at fungere. Fremadstormende Mchale brød Carolines serveparti, og fastholdt et voldsomt pres på Caroline Wozniacki, der virkelig kom ud at løbe. Hun tabte to partier indenfor ti minutter, men her ophørte elendigheden ikke for Caroline Wozniacki, der gik fra skidt til værre.

Inden danskeren så sig om var hun nede med fire point, og lignede ikke en, der ikke anede sine levende råd.

Læs også: Se også: Mental nedtur: 'Ingen tvivl om, at hun er i krise' Mental nedtur: 'Ingen tvivl om, at hun er i krise'

Efter fire pointtab i træk begyndte Caroline at røre lidt på sig, og kom efter en god duel på tavlen til stillingen 4-1.

Derfra så det ud som om, at Caroline fik mere svirp i baghånden, men forhånden var stadig for svag, og det udnyttede Mchale, og udbyggede føringen til 5-1.

Sidste parti gik helt galt for Caroline Wozniacki, der igen havde store problemer med en svag serv. Det var intet problem for den bedre spillende Mchale, at bryde serven og tage første sæt.

2. sæt

Caroline Wozniacki kæmper sig tilbage i kampen mod 20-årige Christina Mchale efter en intens fight i andet sæt, der ender i tie-break, som Caroline vinder med cifrene 9-7

Andet sæt startede på samme måde som det første - med Caroline Wozniacki på hælene, og Mchale med tur i den. Amerikaneren tog hurtigt det første parti, men på trods af en svag serv viste Caroline Wozniacki god fight, og kæmpede sig op på 1-1.

I Mchales serveparti begyndte Wozniacki at røre mere på sig. Men efter en lang og opslidende duel, måtte Wozniacki igen se sig slået af en smartere spillende amerikaner, der gik efter danskerens svage forhånd igen og igen.

Carolines eget serveparti endte med endnu en megaduel. Denne gang dog med en lykkelig udgang for danskeren, der tog partiet med en smart stopbold, som Mchale ingen chance havde for at nå.

Fra stillingen 2-2 begyndte tingene at flaske sig for Caroline Wozniacki, der lagde ud med at bryde amerikanerens serv uden problemer.

Derfra tog hun to hurtige point mod amerikaneren, der tydeligvis havde brugt mange kræfter i starten af kampen.

Den sidste halvdel af andet sæt havde Caroline marginalerne på sin side, og fik virkelig kæmpet sig til tilbage - ikke blot i sættet, men også i kampen.

Mchale gav bestemt ikke op uden kamp, og fik sig kæmpet op på 5-5. Det lignede et sikkert sæt til Caroline, men danskeren manglede det sidste dræberinstinkt, og lukkede Mchale ind i kampen igen.

Det skulle hun aldrig have gjort, fordi det 20-årige stjerneskud bed sig fast og kom foran til stillingen 6-5.

Derfra var det op ad bakke med brun sæbe for Caroline Wozniacki, der dog kæmpede sig til en tie-break.

Afslutningen på andet sæt blev en dramatisk kamp, hvor det vekslede imellem sæt-bold til Wozniacki og Match point til Mchale, men Caroline Wozniacki fik balancen tippet over på sin side, og vandt tie-breaken med 9-7.

3. sæt

Efter en time og halvtreds minutters spil startede Caroline Wozniacki flot ud med at tage første parti rent.

Men derfra viste hun igen svagheds tegn. Det var især forhånden den kneb med, og det lukrerede Mchale på. Amerikaneren lagde pres på, og kunne tage tre hurtige point uden de store problemer.

Da stillingen stod på 4-2 begyndte Caroline Wozniacki at få tur i den igen, og vandt endda også et par afgørende bolde med den ellers svage forhånd.

Caroline får endda kæmpet sig helt op på 4-4, men spillet var for svingende til, at hun kunne tage føringen.

Hun kæmpede bravt, men kunne ikke hamle op med den intelligente amerikaner, der spillede med større overblik og koncentration.

Tredje sæt endte med cifrene 6-4, og sejr til Christina Mchale.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen