Caroline før finalen: Jeg har holdt højt niveau

Caroline Wozniacki strutter af overskud i Farum

Caroline Wozniacki kan i dag sikre sig sæsonens første titel (Foto: Lars Poulsen)
Caroline Wozniacki kan i dag sikre sig sæsonens første titel (Foto: Lars Poulsen)

Det har fungeret på hjemmebanen i Farum for Caroline Wozniacki. Selvtilliden er høj, og nu skal den bare toppe mod dagens finalemodstander, Angelique Kerber.

– Jeg har helt sikkert selvtillid lige nu. Modstanderne har spillet godt, men jeg har bare spillet det bedre. Jeg har holdt et højt niveau og ikke givet dem chancen for at komme ind i spillet, sagde Wozniacki ovenpå gårsdagens sejr over kroaten Petra Martic.

Eftermiddagens modstander, tyskeren Angelique Kerber, fik dog også et skud vitaminer til selvfølelsen ud af sin semifinale:

Se også: Arrangører: Ingen folkefest i Farum

– Jeg vil helt sikkert nyde finalen. Jeg kender Caroline rigtig godt. Vi er gode veninder, ser hinanden tit og spiser sammen, fortæller Kerber, der også har polske forældre.

– På den måde er det mentalt en hård kamp, men det bliver det også fysisk, for hun er tilbage på topniveau. Det bliver en kamp med mange, lange dueller, forudser Kerber, der selv er blevet bedre rustet til de opslidende slag.

Opskriften er klar
– Jeg er begyndt at træne mere, og jeg gør mere ved min fysik. Det betyder meget, når jeg skal spille mange kampe i træk. Nu kan jeg stå distancen.

Caroline har også hæftet sig ved, at veninden har gjort fremskridt mentalt:

Se også: Stærk Caroline klar til finalen

– Hun spiller på samme måde, men hun har fået mere tro på sig selv, så hun kan lukke nogle af de kampe, hun ikke lukkede før.

– I finalen skal hun ud at røre sig, hun skal sendes frem og tilbage, og jeg skal lægge tryk på hende, lyder den opskrift, der altså er tilsat et ordentligt skud selvtillid.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere