Caroline Wozniacki: Jeg styrede spillet

Det krævede ikke mange kræfter hos Caroline Wozniacki at slå Pauline Parmentier i anden runde i e-Boks Open

Det tog ikke meget mere end en time, før Caroline Wozniacki havde sikret sig en plads i kvartfinalen ved e-Boks Open i Farum med en overlegen sejr over franske Pauline Parmentier.

Med cifrene 6-2, 6-1 var det en formsag for den danske tennisspiller at spille sig videre i turneringen.

- Det var aldrig helt nemt, men jeg kom bedre fra start i dag end i min seneste kamp. Det var dejligt at kunne spille afslappet, siger Caroline Wozniacki og henviste til sin førsterundekamp mod Urszula Radwanska.

Den kamp varede nemlig over to timer og var præget af en del nervøsitet og småfejl i begyndelsen. Men sådan var det ikke i torsdagens kamp.

- Generelt synes jeg, at jeg kunne styre spillet. Der var ikke så meget, som jeg følte mig truet af. Hun havde en meget god førsteserv, men når vi var i spillet, så havde jeg overtaget, forklarer Wozniacki.

Et stående og taktfast klappende publikum var enige med deres tennisdarling i torsdagens overlegne præstation.

Caroline Wozniacki kan nu se frem til at tage revanche for sin danske veninde og kollega, Malou Ejdesgaard, der i første runde tabte 0-6, 0-6 til franske Alizé Cornet.

Læs også:

Se også: Caroline klar til kvartfinalen

Franskmanden er nemlig Wozniackis modstander i kvartfinalen.

Men det får ikke Caroline Wozniacki til at ryste i den korte kjole, at hendes kommende modstander har slået veninden ud.

- Alize og jeg voksede op sammen i juniortiden. Vi har haft kampe, der har varet fire timer, men det håber jeg ikke sker igen i morgen.

- Forhåbentlig kan jeg give hende revanche i morgen for at have slået Malou ud, siger en optimistisk Wozniacki.

Det er tredje år i træk, at Caroline Wozniacki kvalificerer sig til kvartfinalen i e-Boks Open, og hvis det skal gå som de foregående år, så skal hun vinde ikke bare den næste, men de tre næste kampe.

Wozniacki er nemlig dobbelt regerende mester i den danske WTA-turnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere