Umuligt at samarbejde med Wozniacki

- Det er umuligt med to trænere, der vil noget forskelligt. Caroline blev kun forvirret, siger Ricardo Sanchez

Da Ekstra Bladet i december mødte Ricardo Sanchez i Monaco, sprudlede han af begejstring over det, som han med glød i stemmen kaldte sit drømmejob.

Stemmelejet var i samme høje gear, da vi i går fangede ham på mobilen fra Spanien, men nu var tempoet styret af hans ivrighed for at forklare sig. For at forsvare sin tennisfaglige integritet.

- Det var umuligt for mig, gentager han flere gange.

- Piotr og Caroline har deres eget system. Deres indbyrdes forbindelse er så tæt. De arbejder så godt sammen. Det er umuligt at bryde isen og trænge ind, forklarer spanieren, som i starten af samtalen hævder, at han er lykkelig for beslutningen om at bryde op.

Se også: Ekspert: Logisk fyring

Hen ad vejen skinner skuffelsen dog igennem:

- Jeg kom, fordi DE ringede til MIG. Jeg har mit gode CV som tennistræner gennem mange år. Jeg er ikke skuffet, men jeg er lidt overrasket over, hvordan det er gået.

Da aftalen blev indgået, var han allerede bekendt med Piotrs og Carolines tætte relation. Men han troede, at han kunne blive et inspirerende tredje hjul på den vogn, der havde kørt så driftsikkert.

Se også: Caroline fyrer træneren

- Jeg har stor respekt for Piotr, som aldrig selv har spillet tennis, og for det arbejde han har udført. Men han har sin måde, jeg har min. Piotr har sit system, jeg har mit. Det er ligesom Mourinho og Guardiola, siger han med adresse til Real Madrids og Barcelonas så væsensforskellige trænere.

- Hvis jeg skulle fortsætte, skulle det være med Piotrs system. Det er hovedårsagen til vores brud. Det kunne jeg ikke. Det er umuligt med to trænere, der vil noget forskelligt. Caroline blev kun forvirret.

Se også: Pless tilbage på landsholdet

- Det er svært at kæmpe mod en, du så godt kan lide. Jeg betragter jo Piotr og Anna (Carolines mor, red.) som mine venner. Nej, det var ikke 100 procent, sukker han.

- Derfor er det også bedst for Caroline, at jeg smutter. Jeg ønsker det bedste for hende. Hun er sådan en god pige.

- Hvad sagde hun til afsked?

- Jeg har ikke talt med hende. Hun er 21 år, så jeg har kun talt med hendes far.

Se også: Djokovic jagter flere grand slam-sejre

- Jeg er lykkelig for tiden sammen med dem. Jeg gjorde mit bedste, men kan jeg ikke følge min egen filosofi, så er det svært at skabe resultater, siger Ricardo Sanchez, der føler sig overbevist om, at han snart arbejder med en ny topspiller.

- Jobs? Det er ikke noget problem. Vi ses derude.

0 kommentarer
Vis kommentarer