Wozniacki afviser Navratilova som træner

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki kunne ikke få kalenderen til at passe sammen med Navratilovas

Tennislegenden Martina Navratilova har været et varmt emne som kommende træner for Caroline Wozniacki, men de planer bliver ikke virkelighed lige foreløbig.

- Jeg har overvejet det på et tidspunkt, og vi har også talt sammen, men der var nogle ting, som ikke passede sammen, og en af dem handlede om kalendere, siger Caroline Wozniacki.

Den danske verdensetters far, Piotr Wozniacki, fortalte tidligere på året, at han overvejede at hyre den tjekkisk-amerikanske tennisspiller som træner.

De seneste uger har Martina Navratilova flittigt kommenteret Caroline Wozniacki og givet hende gode råd i medierne. Men danskeren kommer altså ikke til at betale for den rådgivning.

Wozniackis lejr har andre planer. Træneren er allerede fundet. Det er en mand, men navnet er bare ikke offentliggjort.

- Jeg må respektere ham, og hvis han ikke vil have sit navn ud, så må jeg respektere det. Det er hovedårsagen.

- Jeg har talt med ham. Jeg talte med ham i går. Han har set mig spille og fortalt mig et par ting. Det fungerer godt, siger Caroline Wozniacki.

Danskeren mener, at hun har godt styr på sit team.

- Der er styr på den front. Jeg er glad for den måde, det fungerer på nu. Jeg er tilfreds med tingene, som de er på mit team. Jeg er glad for mit spil, og nu kan jeg fokusere på det, siger Caroline Wozniacki.

Senere torsdag møder Caroline Wozniacki hollænderen Arantxa Rus, som i denne sæson både har slået Kim Clijsters ud af French Open og spillet en god kamp mod Maria Sharapova.