Serena Williams raser over degradering

Serena Williams kritiserer Wimbledon-arrangørerne for at favorisere mændene efter sin kamp på bane 2

Serena Williams føler sig sendt i skammekrogen af Wimbledon-arrangørerne. (Foto: Zuma Press)
Serena Williams føler sig sendt i skammekrogen af Wimbledon-arrangørerne. (Foto: Zuma Press)

Det behager slet ikke den firedobbelte Wimbledon-mester Serena Williams, at hun torsdag måtte spille på bane 2 i anden runde, hvor amerikaneren besejrede Simona Halep på anlæggets tredjestørste bane.

Hun mener, at arrangørerne favoriserer mændene, for det ville være utænkeligt, at Rafael Nadal eller Novak Djokovic, som tilsammen har vundet færre Wimbledon-turneringer end Serena Williams, ville få samme behandling.

Amerikaneren mener, at hun og storesøster Venus Williams, der har vundet turneringen hele fem gange, ikke får den samme respekt som mændene.

- Arrangørerne kan godt lide at putte os på bane 2. Jeg har endnu ikke regnet årsagen ud. Måske finder vi ud af det en dag, siger Serena Williams, der har vundet Wimbledon de seneste to år.

- Nadal og Djokovic bliver aldrig rykket derud. Jeg vil ikke lave et stort nummer ud af det nu, men måske burde jeg gøre det på et tidspunkt, fortæller Serena Williams.

Netop bane 2 er verdensetteren Caroline Wozniacki også blevet degraderet til, efter at hun åbnede på bane 1 i første runde.

Det var derfor ventet, at danskeren i anden runde mod Virginie Razzano ville blive rykket op på Centre Court eller som minimum blive på bane 1.

Efter planen skal Wozniacki i aktion torsdag aften, men regnen driller i Wimbledon, så det er endnu usikkert, om kampen kommer i gang som planlagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer