Piotr: Nedtrykt franskmand kan være farlig

Piotr Wozniacki frygter, at datterens næste Wimbledon-modstander kan være ekstra farlig på grund af dødsfald

Den private tragedie kan gøre franske Razzano til en svær modstander, mener Piotr Wozniacki (foto: AP)
Den private tragedie kan gøre franske Razzano til en svær modstander, mener Piotr Wozniacki (foto: AP)

Virginie Razzano hedder Caroline Wozniackis modstander i anden runde af Wimbledon, men franskmanden har andet end den danske verdensetter og tennis at tænke over i disse dage.

I sidste måned mistede Razzano sin forlovede efter mange års kamp mod kræften, og netop den faktor kan påvirke udfaldet af kampen, vurderer Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki.

- Mentalt er Razzano nok lidt væk, men omvendt, så kan hun også blive stærkere på grund af det, der er sket, siger han og uddyber:

- Det seneste år, hvor hun så situationen omkring hendes forlovede blive værre, har selvfølgelig gjort noget ved hende. Det er ikke muligt at adskille alle private ting til det sportslige. Det er umenneskeligt og urealistisk.

LÆS OGSÅ: Caroline-modstander mistede sin kæreste

- Måske hun vil præstere noget for ham, og det kan gøre hende til en farlig modstander. Det er svært at sige, for der er menneskelige ting indblandet, som jeg ikke kan vide noget om, forklarer Piotr Wozniacki.

Han mener desuden, at græsunderlaget passer perfekt til franskmandens spil.

- Hun slår meget fladt og server meget fladt, så det kan ikke passe bedre, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Han pointerer dog, at franskmandens triste personlige sorg ikke skal bremse verdensetterens mission om at vinde den første grand slam-titel til samlingen.

- Det er vigtigt, at Caroline ikke tænker for meget over hendes situation. Caroline skal fokuserer på sig selv. Hvis du ikke gør det, især på græs, så er du færdig. Her er der korte dueller, og så er kampen forbi, hvis du ikke er til stede, siger Piotr Wozniacki.

Efter planen skal kampen spilles torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer