Venus' Wimbledon-tøj deler vandene

Venus Williams optrådte igen i noget anderledes tøj, da Wimbledon blev skudt i gang mandag. Og det får blandede modtagelser

- Den bliver trukket mærkeligt over skuldrene, er åben i ryggen og generelt klodset. Det minder mig om togaer eller hospitalstøj.

Sådan fortæller San Francisco Chronicles Bruce Jenkins i sin reportage fra Venus Williams' åbningskamp ved Wimbledon mandag.

Han er som mange andre en smule interesseret, men nok mest af alt forundret over stjernens påklædning.

Nu er det ikke første gang, storesøster Williams tiltrækker sig opmærksomhed på grund af sit tøj ved en større turnering. Som et galleri tilknyttet denne artikel viser, har hun gentagne gange de senere år iklædt sig gevanter, der nok er tænkt over - modsat mange af kollegaerne - men måske ikke er noget videre heldigt resultat.

- Hun er jo sportens svar på Lady Gaga, lød modejournalist Patty Huntingdons umiddelbare kommentar.

- Hun er ganske vist ikke dukket op på banen i et æg endnu. Men det kan da ikke vare længe. Men det her er én af de mere ærbare i forhold til andre hun har haft på, siger hun.

Edwina McCann fra Harper's Bazaar er nu ret pjattet med tøjet.

- Jeg kan faktisk godt lide det. Jeg kan godt lide, at hun har 'flagermusevinger', siger hun. - Det er meget på mode med hvidt for tiden, og det samme er det tynde bælte samt den fremhævede lynlås, fortæller hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer