Tysk sejr i England

Sabine Lisicki er ved at finde storformen igen og vandt mandag turneringen i Birmingham

Sabine Lisicki kyssede græsset efter sin sejr. (Foto: AP)
Sabine Lisicki kyssede græsset efter sin sejr. (Foto: AP)

Sabine Lisicki faldt i fjor helt ud af top 200 i kvindetennis på grund af en ankelskade, men den 21-årige tysker er nu på vej op ad verdensranglisten, hvor hendes højeste placering er som nummer 23 for små to år siden - efter bl.a. at have slået Caroline Wozniacki to gange.

I dag vandt Lisicki græsturneringen AEGON Classic i Birmingham med 6-3, 6-2 over Daniela Hantuchova i en finale, der blev udsat fra søndag på grund af regnvejr.

Lisicki er en stærk græsspiller, der nåede kvartfinalen i Wimbledon i 2009, og hun vil givet være en udfordring for de fleste seedede spillere i næste uges Grand Slam-turnering, hvis hun kan holde den nuværende form.

- Jeg forstår ingenting. Jeg ryster helt. Det har været en forrygende uge. Da den begyndte, troede jeg ikke, at jeg ville stå her i dag. Mit comeback efter skaden har været enormt svært, så det her betyder meget for mig, siger Lisicki, der faktisk kun kommer med i Wimbledon på et wild card, fordi hendes rangering ikke var god nok inden denne turneringssejr.

Det er Lisickis anden turneringssejr i karrieren efter sejr i Charleston i 2007, og sejren sender hende fra nummer 100 på verdensranglisten op som nummer 62.

1 af 2 Det var anden gang i karrieren, at Sabine Lisicki vandt en WTA-turnering. (Foto: AP)
2 af 2 Sabine Lisicki kyssede græsset efter sin sejr. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer