Caroline mod tysk overraskelse

Mona Barthel har slået to seedede spillere ud før semifinalen mod Caroline Wozniacki. Og så er hun i øvrigt født samme dag som danskeren

Mona Barthel har slået to seedede spiller ud på sin vej til semifinalen. (Foto: Anthon Unger)
Mona Barthel har slået to seedede spiller ud på sin vej til semifinalen. (Foto: Anthon Unger)

Caroline Wozniacki måtte vente tålmodigt på, at kvartfinalen før hendes egen skulle føde hendes modstander i lørdagens semifinale.

Da udkæmpede en ung, langlemmet tysker og et amerikansk kanonbatteri således et udmatningsslag over to timer.

Mona Barthel, der pudsigt nok er født på nøjagtig samme dato som Caroline Wozniacki - 11. juli 1990 - slog til sidst Bethanie Mattek-Sands med 1-6, 6-3, 6-4 og gjorde sig dermed klar til sin karrieres største kamp.

Amerikaneren var ellers tordnet gennem første sæt, som hun vandt klart, men så fik den unge tysker så småt fat i den vilde amerikaner, og fra 3-3 i andet sæt gled hun fra med fem partier på stribe.

Ubeskrevet blad
Foran 4-1 i tredje sæt lod det helt ubeskrevne blad dog sin modstander komme op på 4-4, før hun fik lukket kampen.

- Utroligt. Det har været en perfekt uge for mig, sagde den unge tysker, der ser frem til at skulle møder verdens nummer et.

- Det er fantastisk at skulle møde Caroline. Jeg har jo set hende på tv, og jeg vil bare nyde det, smilede Mona Barthel, der netop nu rangerer på det højeste i karrieren som nummer 142.

Hun har endnu sin første turneringssejr til gode på WTA Touren, men på den lavere rangerede ITF Circuit er hun noteret for tre sejre.

I e-Boks Sony Ericsson Open i Farum har hun udover tredjeseedede Mattek-Sands også besejret femteseedede Barbora Zahlavova Strycova fra Tjekkiet.

0 kommentarer
Vis kommentarer