Caroline videre

Men lille Irina Falconi, verdens nummer 109, havde i perioder held til at drille en ikke helt veltilpas hjemmefavorit

Caroline fik ingen problemer i sin første single-kamp i Farum (Foto: Lars Poulsen)
Caroline fik ingen problemer i sin første single-kamp i Farum (Foto: Lars Poulsen)

Der var dækket op med vajende flag og balloner, da Caroline Wozniacki entrede sin hjemmebane i Farum Arena.

Men værtindens let nervøse festhumør blev til tider udfordret af 163 centimeter lille Irina Falconi, verdens nummer 109.

Amerikaneren, som hun for nylig slog i Charleston med klare 6-1, 6-1, kæmpede bravt for at forlænge sit besøg i Wonderful Copenhagen via en vaskeægte sensation, men i sidste ende var der alligevel den forskel i ildkraft, som der skal være i forhold til verdens nummer et.

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i e-Boks Sony Ericsson Open med 6-2, 6-3.

Første sæt startede med to rene partier til Wozniacki, og det lignede ren Farum-motorvej, men herefter kom et lille slip, hvor amerikaneren fik brudt danskerens rytme og udlignede – også med to rene partier.

Mens linjedommerne kæmpede med at finde deres fokus, fandt hjemmefavoritten sit efter et konsulentbesøg af farmand efter femte parti, og første sæt var hjemme på en god halv time

Det slog dog ikke fandenivoldske Falconi ud, og hun startede frisk med straks i andet sæt at bryde Wozniacki og bringe sig på 2-0.

Caroline så ikke særligt veltilpas ud under de projektører, der bragte temperaturen op på tropisk niveau, men hun fik alligevel samlet sig sammen, minimeret fejlene og sat lidt mere tryk på grundslagene.

Hun bragte sig foran 3-2 og 4-3, og viste så sine fighter-evner, da Falconi førte 40-0 i egen serv men alligevel måtte se sig brudt.

Herefter servede Wozniacki sig med noget besvær og på sin femte matchbold videre til anden runde, hvor hun møder vinderen af opgøret mellem tyske Angelique Kerber og 19-årige Karolina Pliskova fra Tjekkiet.

Caroline har slået Kerber en enkelt gang tilbage i 2008 men har aldrig mødt tjekken.

0 kommentarer
Vis kommentarer