Træner: Sur Caroline er som McEnroe

Caroline Wozniacki fik publikum på nakken, da hun brokkede sig over dommeren. Hun ligner McEnroe, siger træner

Caroline Wozniacki fik vendt en svær periode i kampen ved at få luft for sine frustrationer. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik vendt en svær periode i kampen ved at få luft for sine frustrationer. (Foto: AP)

Det holdt hårdt for Caroline Wozniacki ved anden runde af French Open.

Bagud 3-5 i andet sæts tiebreak ramte danskeren øjensynligt sin modstanders baglinje, linjedommeren dømte slaget inde, men dommeren så den ude og tildelte Aleksandra Wozniak pointet og dermed tre sætbolde.

Det fik den danske tennisstjerne, der ellers er kendt for sit lyse sind og høflige optræden, til at brokke sig højlydt. Hun stod i lang tid fremme ved nettet for at overbevise dommeren om, at kendelsen var forkert, og traditionen tro fik danskeren publikum på nakken.

- Hun syntes, bolden var inde, og det skal man have ud af systemet, siger Wozniackis hollandske træner, Sven Groeneveld.

Læs også
Sur Piotr: Forstå det nu, Caroline

Verdensetteren accepterede til sidst kendelsen, gik ned for at serve og vandt de næste fem bolde og kampen med cifrene 6-3, 7-6.

- Det er det, Caroline gør så godt: Hun diskuterer, indtil hun kan give slip. Så spiller hun. Det er noget, alle spillere kan lære af, siger Groeneveld, der på det punkt sammenligner Wozniacki med en af sportens helt store brokkehoveder.

- For nogle år tilbage gjorde McEnroe noget lignende. Han skændtes med dommeren for at få sit fokus på plads. I dag hjalp det også Caroline til at nå et bestemt mentalt stadie. Det fik det bedste ud af hende.

0 kommentarer
Vis kommentarer