Kaldte hun Sharapova for 'fucking bitch'?

Victoria Azarenka er kommet i fokus efter sin kvartfinale i Rom, hvor hun måtte trække sig med en skade

På sin Twitter-profil har Victoria Azarenka undskyldt og forklaret, at det ikke var henvendt til andre end hende selv, men den hviderussiske tennisstjerne er alligevel kommet i fokus for at have brugt udtrykket 'fucking bitch' i gårsdagens kvartfinale i WTA-turneringen i Rom mod Maria Sharapova.

Det kan have været henvendt mod dommeren, mod sig selv eller mod Maria Sharapova, men hun var tydeligvis ikke tilfreds med hverken modstanderen eller dommeren undervejs i kampen, som hun i øvrigt endte med at måtte trække sig fra på grund af en skade.

- En meget sørgelig og hård dag for mig. Det er hårdt at skulle trække sig på den måde. Sagde nogle ting til mig selv i kampen, som jeg ikke er stolt af. Men det var bare fordi, jeg var sur på mig selv.

- Jeg ville aldrig sige noget om min modstander. Jeg spiller med respekt for hver eneste spiller. Jeg undskylder, hvis situationen er blevet misforstået. Tak for jeres støtte og for de mange tilskuere. Der var en fed stemning, skriver Azarenka på sin Twitter-profil.

På et YouTube-klip kan man se, Azarenka udtale de to mindre pæne ord efter et parti og kigge i retning mod dommeren, men man kan også se, hvordan hun ignorerer Sharapova efter kampen.

Se videoklippet her og døm selv.

Maria Sharapova møder Caroline Wozniacki i dagens semifinale kl. 16.

1 af 2 Maria Sharapova er klar til kvartfinale mod Caroline Wozniacki i eftermiddag. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer