Caroline til bords med fodboldstjerner

Caroline Wozniacki fik lige tid til middag med en flok Premier League-stjerner, da hun var i Madrid

Caroline Wozniacki fik hyggesludret med Premier League-spillerne. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik hyggesludret med Premier League-spillerne. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har aldrig lagt skjul på sin interesse for fodbold i almindelighed og den engelske traditionsklub Liverpool i særdeleshed.

I februar bar hun en Steven Gerrard-trøje under opvarmningen i Doha, ligesom hun flere gange har omtalt sit venskab med Daniel Agger.

Og i sidste uge fik hun så lejlighed til at hygge sig med fodboldstjernerne ved en middags-komsammen i Madrid. Det skriver hun på sin blog på TV2's hjemmeside.

- Da jeg kom til Madrid i onsdags i sidste uge så jeg Real Madrid – Barcelona... Der mødte jeg en del Liverpool-og Everton-spillere. Jeg blev inviteret med ud og spise og fik snakket med dem. De var nogle søde drenge, men det blev ikke sent, da de alle skulle tilbage og træne i deres klubber næste morgen. Det er altid sjovt at møde andre sportsfolk og udveksle historier og erfaringer, men også bare høre hvordan de lever deres liv som professionelle atleter, skriver Wozniacki, der også har tid til at følge det danske VM-hold i ishockey, der i øjeblikket er i aktion i Slovakiet.

- Jeg har også fulgt lidt med i de danske ishockey-drenges præstation. Det er stærkt de kom videre fra gruppen og ikke skulle ud i nedrykningsspil og i går spillede de lige op med Rusland. Krydser fingre for de gør det godt i de næste kampe også, lyder det fra tennisstjernen.

0 kommentarer
Vis kommentarer