Familien Wozniacki i vild luksus

Egen butler: Caroline Wozniacki har taget familien med til Caribiens bedste suite

Dejligt at have en lillesøster, der spiller toptennis, mener Patrick Wozniacki, der nyder den femstjernede tilværelse på Barbados. (Privatfoto)
Dejligt at have en lillesøster, der spiller toptennis, mener Patrick Wozniacki, der nyder den femstjernede tilværelse på Barbados. (Privatfoto)
Der er luksus, og så er der vild luksus.

Tennisprinsesse Caroline Wozniacki er for tiden havnet i det sidste, og som dronning Elisabeth, skibsreder Onassis og Frank Sinatra har gjort det, nyder også hun tilværelsen på Sandy Lane.

Det femstjernede hotel på Barbados går for at være den fornemste adresse i hele Caribien, og den danske tennisprinsesse er installeret i oasens ypperste lokalitet, en næsten 700 kvadratmeter stor penthouse-suite med rigelig plads til både far, mor og storebror Patrick.

Fra den store terrasse er der vid udsigt over palmerne og det azurblå hav, hvis bølger ruller op på det private strandstykke. Skulle havet ikke friste, hører der selvfølgelig egen swimmingpool og jacuzzi til suiten.

– Ja, her er rigtig lækkert. Stranden, hotellet, vejret, det hele. Der er ikke ret meget at klage over, griner Miss Sunshine.

Jeg giver den gas
Et stort master-bedroom suppleres af andre fire soveværelser, og skulle man savne noget i den store bar, står familiens helt egen butler og kok lige så klar som den privatchauffør, der betjener limousinen, og deres sikkerhedsvagt.

Her kan kort sagt slappes af, hvis man ellers kan koncentrere sig om netop det, og skal aktivitetsniveauet alligevel hæves, ligger hotellets tre golfbaner kun lidt længere væk end tennisbaner, gym, vandsportsanlæg og country-club.

– Jeg kommer lige fra massage, og jeg nyder da tilværelsen, når der er tid, men jeg giver den også ret god gas med træningen.

– Vi spiller tennis klokken otte, og så går jeg på løbebåndet bagefter. Ved sekstiden om aftenen, når temperaturen er faldet, spiller jeg så tennis igen.

Skulle du selv få lyst til at henlægge juleferien til samme suite på Sandy Lane, skal du regne med en pris på 25.000 dollar (125.000 kroner) i døgnet.

Middag med Serena
Familien Wozniacki betaler selvfølgelig ikke for det ti dage lange ophold. Tværtimod får Caroline over en halv million kroner for at spille to opvisningskampe mod verdens nummer et, Serena Williams, i dag og i morgen.

Fredag aften stod den dog på venskabelig middag for de to topstjerner.

– Vi skal ud på en af de bedste restauranter her, og det bliver hyggeligt. Serena er en rigtig sød pige, siger Caroline, der i øvrigt igen er helt skadefri efter den smertefulde sæsonafslutning.
1 af 2 Sandy Lane på Barbados går for at være det bedste hotel i hele Caribien. (Foto: Jyllands-Posten)
2 af 2 Dejligt at have en lillesøster, der spiller toptennis, mener Patrick Wozniacki, der nyder den femstjernede tilværelse på Barbados. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere